Kickboksleraar doodgeschoten in Rotterdam! 'Kogelregen' Nieuws
Nieuws

Kickboksleraar doodgeschoten in Rotterdam! 'Kogelregen'

Kickboksleraar doodgeschoten in Rotterdam! 'Kogelregen'

De man die gisteravond in Rotterdam op van dichtbij werd doodgeschoten is de 30-jarige Jason Sanches zo meld de Telegraaf vandaag. De man was naast kickboksleraar werkzaam in de zorg.

Er werd zes tot zeven keer op de kickboksleraar geschoten. Een spoedoperatie die op straat werd uitgevoerd mocht niet baten. Sanches overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. In het dagelijks leven werkte Sanches in de zorg.

Vriendelijke man

Vrienden van de doodgeschoten Sanches zijn geschokt en in diepe rouw; „Hij woonde daar in de buurt. Iedereen kende hem. Hij werkte met gehandicapten en was een heel vriendelijke man”, vertelt een bekende van Sanches aan de Telegraaf.

Sanches die van Kaapverdiaanse afkomst is was volgens bekenden de vriendelijkheid zelve en een voorbeeld voor velen. Sanches stond op het terras van het Marokkaanse restaurant Ryad, toen een onbekende schutter het vuur op hem openende. De dader sloeg op de vlucht, een motief voor de brute moord is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws