bekende Kickboksleraar doodgeschoten voor deur sportschool: 'Verdachte in beeld' Nieuws
Nieuws

bekende Kickboksleraar doodgeschoten voor deur sportschool: 'Verdachte in beeld'

bekende Kickboksleraar doodgeschoten voor deur sportschool: 'Verdachte in beeld'

Cuando Vincente, kickboksleraar en advocaat werd vandaag in Mexico vermoord. Politiediensten verdenken diens ex-vrouw als opdrachtgever voor de brute moord.

De kickboks instructeur die ook als advocaat werkt was zeer geliefd en bekend om zijn strijd voor de minderbedeelden. Hij stapte in zijn auto voor de sportschool waar hij les gaf, volgens ooggetuigen arriveerden gewapende mannen op een motorfiets, die vrijwel direct het vuur opende op de man meldt Circulo vandaag.

De daders vluchtte vrijwel direct weg, terwijl Vicente's 35-jarige vriendin om hulp schreeuwde toen ze zag hoe haar partner doodbloedde. Ambulance personeel die na noodoproepen arriveerden kwamen te laat om hulp te bieden.

Verdachte in beeld

De moeder van het slachtoffer, zegt dat de ex-vrouw, recentelijk in een flinke ruzie was verwikkeld met haar ex-man. Deze is nu als verdachte in beeld en wordt gezocht door de politie. Ook onderzoeken deze een verband met eventuele criminele organisaties door het werk als advocaat dat het slachtoffer deed.

Dodelijk geweld op straat is in Mexico praktijk van alle dag. De twee meest dominante criminele groepen in het land, vanwege hun territoriale aanwezigheid in het grootste deel van Mexico en in het buitenland, zijn het Sinaloa-kartel en de nieuwe Jalisco-kartelgeneratie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws