Vechtlegende Bob Sapp (48) daagt bokslegende uit voor een epische wedstrijd Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Bob Sapp (48) daagt bokslegende uit voor een epische wedstrijd

Vechtlegende Bob Sapp (48) daagt bokslegende uit voor een epische wedstrijd

Bob Sapp heeft zijn ogen gericht op een bokswedstrijd tegen een ware legende uit het boksen. Deze keer daagt de kickbokser en MMA-vechter Manny Pacquiao uit.

Het lijkt erop dat er weer een nieuwe uitdager opstaat om de Filipijnse bokskampioen Manny Pacquiao te bevechten. Deze keer is het geen bokser, maar een kickbokser, Mixed Martial Artist (MMA) en voormalig American footballspeler, Bob Sapp, die naar verluidt Pacquiao uitdaagt voor een bokswedstrijd. De potentiële strijd is al besproken met zakenman Chavit Singson die achter de partij zou staan.

Sapp, bijgenaamd "The Beast," is 48 jaar oud en meet maar liefst 1.93 meter. Hij heeft een MMA-record van 12 overwinningen en 20 nederlagen op zijn naam staan. Hoewel zijn laatste wedstrijd dateert uit september 2018, waarin hij een unanieme beslissingsoverwinning behaalde op Abdelrahman Shalan in de Rizin Fighting Federation in Japan, is Sapp nog steeds een kracht om rekening mee te houden, vooral in de super heavyweight klasse.

Nooit te oud om te vechten

Pacquiao daarentegen, 43 jaar oud en diekilo's lichter weegt dan Sapp, staat op het punt om deel te nemen aan een liefdadigheidsgevecht tegen de Zuid-Koreaanse martial artist DK Yoo, dat gepland staat voor december in Seoul, Zuid-Korea. Al eerder daagde Sapp de Filipijnse bokskampioen uit maar dat bleef onbeantwoord.

Deze onverwachte uitdaging van Sapp voegt een nieuwe wending toe aan het verhaal van Pacquiao's carrière en doet fans zich afvragen of een confrontatie tussen deze twee vechters ooit werkelijkheid zal worden. Zal Pacquiao de uitnodiging aannemen en een nieuw hoofdstuk aan zijn legendarische reis toevoegen? En Sapp maakt erst nog zijn MMA comeback tegen Poolse kooivechter Piotr Piechowiak op 28 oktober bij Clout MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws