Glory kampioen Maslobojev zal uitdager Abena niet sparen! 'Vechtgeest' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kampioen Maslobojev zal uitdager Abena niet sparen! 'Vechtgeest'

Glory kampioen Maslobojev zal uitdager Abena niet sparen! 'Vechtgeest'

Sergej Maslobojev, zal zijn titel verdedigen tegen uitdager Donegi Abena op 11 februari in de Grugahalle in Essen, Duitsland. En de Litouwer is vastbesloten zijn titel te behouden.

Kampioen Masloboev, die zijn tegenstander niet spaart zoals hij zegt, begon zijn voorbereidingen voor het gevecht van 11 februari in Thailand ging en vervolgens zijn vaardigheden ging aanscherpen in Servië. "Misschien zijn Thailand noch Servië technisch gezien erg goed, maar samen zijn met andere mensen in een andere omgeving is altijd een geweldige ervaring", zegt Maslobojev. "Het hielp me de honger en het verlangen terug te krijgen om terug te komen en te doen wat ik doe. "

De strijd zal het aantonen

"Alle aandacht gaat naar explosieve kracht in training, met behulp van een nieuwe methodologie. "Dit is iets compleet nieuws voor mijn lichaam, dus het kost tijd om eraan te wennen." Maslobojev gaf toe dat hij psychisch was opgebrand tijdens het eerste gevecht tegen Abena, welke plaatsvond in oktober 2021. "Ik herinner me hoe ik na anderhalf jaar pauze de ring instapte. Ik was helemaal verdwaald, ik begreep niet wat er gebeurde."

Deze keer zal dat anders zijn en beloofd de Litouwer een harde strijd tegen Abena. "Ik moet mijn geest scherp houden, hem in de gaten houden, stoten blokkeren en in de tegenaanval gaan", aldus Maslobojev. "Abena zei terecht dat hij op zijn leeftijd begint te rijpen, zijn lichaam sterker wordt, zijn stijl zeker aan het veranderen is. Het is merkbaar. Ik kan hem alleen maar loven.

"Maar ik kan hem er zeker aan herinneren dat ik nog niet oud ben. Ik ga alleen maar slim en wijs zijn. Ik denk niet dat het leeftijdsverschil een voordeel voor hem zal zijn. Het gevecht zal laten zien: uithoudingsvermogen of vechtgeest."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws