Dodenlijst! Glory Kickbokser Mohammed J. opgepakt Nieuws
Nieuws

Dodenlijst! Glory Kickbokser Mohammed J. opgepakt

Dodenlijst! Glory Kickbokser Mohammed J. opgepakt

Mohammed J. (26) is opgepakt door de Politie, na een week van geruchten blijken deze waarheid. De topkickbokser zou zelfs op een dodenlijst staan.

De Glory kickboksers wordt zelf van onder meer verdacht van drugs-, wapenhandel en witwassen. Ook zou hij op gespannen voet staan met criminelen en daardoor zelfs op een dodenlijst staan. De Telegraaf brengt dit nieuws vanavond. J. die voor Glory uitkomt zou op 11 februari in Essen te zien zijn, echter heeft deze hem van het event verwijderd.

Hij vecht niet tijdens Glory 83

De organisatie zegt tegen De Telegraaf op de hoogte te zijn van diens arrestatie. “We zijn geïnformeerd over de arrestatie van Mohammed, maar hebben tot op heden geen officiele aanklacht gezien", zegt de organisatie tegen De Telegraaf. "Hij zal tot nader order niet deelnemen aan GLORY 83 in Essen. We blijven de situatie volgen en wachten op verdere details van de autoriteiten."

119 claps
37 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws