Waar kan ik Glory Rivals 5 kijken vandaag? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Waar kan ik Glory Rivals 5 kijken vandaag?

Waar kan ik Glory Rivals 5 kijken vandaag?

Glory Rivals 5 kan je live mee kijken op Videoland welke om 02:00 uur aankomende nacht begint met uitzenden. Wij hebben alle info voor je.

Wie naar Glory Rivals 5 welke plaatsvindt in Mexico wil kijken moet even opblijven, het evenement begint om 02:00 uur Nederlandse tijd in de nacht van zaterdag op zondag. Ook al zullen de namen op de vechtkaart voor de Nederlandse fans niet allemaal bekend zijn, Glory Rivals 5 wordt afgetrapt door de Nederlandse Tessa de Kom. Deze imponeerde afgelopen december door in haar debuut de Japanse Rise Kampioen Manazo Kobayashi te verslaan.

Waarom moet je Glory Rivals 5 kijken?

Je moet vooral Glory Rivals 5 kijken voor de gevechten maar zeker voor Tessa de Kom die een komende ster is bij Glory Kickboxing en naar verwachting zelfs in de toekomst de lange tijd kampioen Tiffany van Soest mag uitdagen. Maar eerst vecht De Kom in Mexico en gaat binnenkort al een rematch aan met Kobayashi om de titel van de Japanse.

Wie vechten er op Glory Rivals 5?

Wij hebben alle gevechten van Glory Rivals 5 voor je op een rijtje gezet. De volgorde is van onder naar boven en de goed nieuws want alle kickboksers zijn op gewicht en klaar voor de strijd.

Headliner Vedergewicht

Abraham Vidales (65,5KG) tegen Tomás Aguirre (64,5KG)

Co-headliner middengewicht

Ivan Galaz (84KG) tegen Renan Altamiro (84KG)

Weltergewicht

Jonas Julio (77KG) tegen Javier Aparicio (77KG)

Vedergewicht

Denis Wosik (65KG) tegen Marcos Rios (65KG)

Lichtgewicht

Bruno Gazani (70KG) tegen Magnus Andersson (70KG)

Bantamgewicht vrouwen

Tessa de Kom (52KG) tegen Giuliana Cosnard (52KG)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws