'Dood 18 jarige Victoria Lee door vaccinatie!' Beweren Corona ontkenners Nieuws
Nieuws

'Dood 18 jarige Victoria Lee door vaccinatie!' Beweren Corona ontkenners

'Dood 18 jarige Victoria Lee door vaccinatie!' Beweren Corona ontkenners

Victoria Lee de 18-jarige ONE Championship vechter en supertalent overleed plots op 26 december vorig jaar. Sindsdien gonst het van de geruchten suggereren diverse personen op social media dat covid-vaccinatie de oorzaak zou zijn. Waaronder Dorien Rose Duinker de partner van Willem Engel.

De dood van Victoria Lee veroorzaakte een grote schok in de vechtsportwereld. De jonge vechtster die een van de grootste talenten was in de sport is een telg uit de Lee familie. Broer Christian Lee en zus Angela Lee zijn beide grote kampioenen bij ONE.

Viruswaarheid

Diverse geruchten omringen de dood van Victoria, zo beweren diverse corona ontkenners dat de jonge vechter door Covid vaccinatie zou zijn gestorven. Overigens worden meerdere sporters die recentelijk overleden zijn hiermee in verband gebracht. Bewijzen daarvoor zijn echter niet geleverd.

Wat Victoria Lee betreft komt er uit ons land ook geluid. Dorien Rose Duinker de partner van Willem Engel (oprichter van de actiegroep Viruswaarheid), lijkt stellig dat Lee's dood aan de vaccinaties te linken zou zijn.

Booster is de schuld

,,MMA-ster Victoria Lee overlijdt op 18-jarige leeftijd. Noem me een lijkenpikker, maar deze aantijgingen komen vd struisvogels die het ‘pikken’ dat er dagelijks allemaal ‘lijken’ ‘spontaan’ overlijden", schrijft Duinker op Twitter. ,,Doet me denken aan tijden waar we niet over mogen praten."

Waar Duinker het vandaan haalt is niet duidelijk. Zelfmoord zou de echte reden zijn voor de dood van Lee. Daar reageert Duiker als volgt op; ,,Dat het vrij zeker is dat ze booster heeft gehad.. zelfmoord is puur speculatie. De booster is zekerder dan dat ze zelfmoord heeft gepleegd."

De reden van de dood van Lee wordt door de familie stilgehouden. Fans van de vechter zijn niet blij met de uitspraken vanuit de Duinker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws