'Khabib NIET de beste UFC-vechter ooit!' Vechtbaas spreekt Nieuws
Nieuws

'Khabib NIET de beste UFC-vechter ooit!' Vechtbaas spreekt

'Khabib NIET de beste UFC-vechter ooit!' Vechtbaas spreekt

Dana White, UFC president zegt dat Khabib Nurmagomedov niet een van de beste UFC-vechters aller tijden is.

UFC-president White heeft vier vechters voor Khabib Nurmagomedov gerangschikt in het 'beste ooit'-debat - waaronder Kamaru Usman en Jon Jones. De Russische ster regeerde ongeslagen tijdens zijn tijd in de lichtgewicht divisie van de UFC. Hij voor een groot aantal fans de grootste vechter ooit in de organisatie.

Khabib versloeg onder meer Conor McGregor en Justin Gaethje tijdens zijn regeerperiode voordat hij zijn handschoenen ophing in 2020. Maar White heeft echter ook Anderson Silva en Georges St Pierre op zijn lijst genoemd voor de Rus.

Anderen zijn beter

,,Ik heb Jon Jones, Kamaru Usman, Georges St-Pierre en Anderson Silva uitgekozen", vertelde White aan Yahoo Sports toen hem werd gevraagd naar zijn 'beste' vechters ooit. ,,Anderson deed gewoon meer en Khabib. De dominantie van Khabib is ongelooflijk en zoals je zegt, het is een andere dag en een ander tijdperk met verschillende niveaus en vaardigheden.” (Lees verder onder video).

De Rus had een illustere carrière in de lichtgewicht divisie en was verantwoordelijk voor het best verkopende pay-per-view-evenement in de geschiedenis van de UFC. Naast bittere rivaal Conor McGregor. In de beslissing van White kan meespelen dat Khabib zijn eigen MMA-organisatie Eagles FC oprichtte. De Rus zette een aantal voormalig UFC-vechters op contract, iets wat op commentaar van White kon rekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws