Kampioenengevecht Rico Verhoeven en Tariq Osaro zorgt voor record: 'Niet eerder gebeurt' Nieuws
Nieuws

Kampioenengevecht Rico Verhoeven en Tariq Osaro zorgt voor record: 'Niet eerder gebeurt'

Kampioenengevecht Rico Verhoeven en Tariq Osaro zorgt voor record: 'Niet eerder gebeurt'

GLORY COLLISION 6 vestigt records met meer dan 1 miljoen streams op Videoland.

Afgelopen weekend, ter ere van het 10-jarig bestaan van het abonnementsmodel van streamingdienst Videoland op 11 november 2023, werden er reeds records gebroken. GLORY COLLISION 6, met als hoogtepunt het GLORY wereldtitelgevecht in de zwaargewicht divisie tussen de kickboksers Rico Verhoeven en Tariq Osaro, vestigde verschillende records bij Videoland.

Statistieken GLORY COLLISION 6 Livestream Resultaten
Meer dan een miljoen streams gestart Ja
Hoogste aantal gelijktijdige streams 66% hoger dan GLORY COLLISION 4 (okt. 2022)
Record voor meest gelijktijdige streams Ja
Hoogste aantal unieke gebruikers op één dag Ja
Hoogste aantal nieuwe abonnees in 2023 Ja
All time record nieuwe Videoland abonnees GLORY COLLISION 4 (okt. 2022)

Dit omvatte het hoogste aantal unieke gebruikers, het hoogste aantal gestarte streams en het hoogste aantal gelijktijdige gebruikers op één dag. Daarnaast meldden zich ook een recordaantal nieuwe Videoland-abonnees aan voor GLORY COLLISION 6.

Indrukwekkende livestreamstatistieken

Tijdens de livestream van GLORY COLLISION 6 en bijbehorende GLORY programma's werden meer dan een miljoen streams gestart. Het record voor het hoogste aantal gelijktijdige streams op het Videoland-platform werd gebroken tijdens het hoofdgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro. D

it record overtrof het eerdere record tijdens GLORY COLLISION 4 (oktober 2022) toen Badr Hari en Alistair Overeem in de ring stonden, met maar liefst 66%.

Toename van unieke gebruikers en nieuwe abonnees

Het evenement zorgde ook voor het hoogste aantal unieke gebruikers op één dag en het hoogste aantal nieuwe abonnees in 2023. Het record voor het hoogste aantal nieuwe Videoland-abonnees blijft echter nog steeds op naam van GLORY COLLISION 4 (oktober 2022).

Het hoogtepunt van het evenement was het gevecht waarin Rico Verhoeven na een afwezigheid van twee jaar voor de 11de keer zijn wereldtitel verdedigde en won op punten van Tariq Osaro.

Donovan Wisse en Donegi Abena gingen ook naar huis met gouden riemen na overwinningen op unanieme jurybeslissing. Abena versloeg Mo Touchassie in het lichtzwaargewicht en Donovan Wisse won van Michael Boapeah in het middengewicht.

'House of GLORY' deelnemers en toekomstige evenementen

De live uitzending bevatte ook 'House of GLORY' deelnemers, waaronder Figuereido Landman, Ismail Ouzgni, Robin Ciric, Gino van Steenis en Don Sno in de prelims. De winnaar van House of GLORY, Anwar Ouled-Chaib, zal zijn opwachting maken tijdens GLORY 90 op 23 december in Ahoy Rotterdam.

Het eerstvolgende GLORY-evenement dat live en exclusief te zien is bij Videoland, is GLORY 90 op zaterdag 23 december vanuit Ahoy in Rotterdam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws