Alistair Overeem stapt de ring weer in voor uniek event: 'Zorg dat je erbij bent' Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem stapt de ring weer in voor uniek event: 'Zorg dat je erbij bent'

Alistair Overeem stapt de ring weer in voor uniek event: 'Zorg dat je erbij bent'

Op 17 november 2023 staat er een buitengewoon evenement op de kalender: de BVNL Fight Night met vechtlegende Alistair Overeem.

Tijdens deze bijzondere avond zullen vechtsport-wereldkampioen Alistair Overeem en BVNL-partijleider, tevens ondernemer, Wybren van Haga de boksring betreden, niet voor een fysieke confrontatie, maar om te strijden voor een vrije samenleving en om te delen inzichten en ervaringen op het gebied van winnen en verliezen, vasthoudendheid en de strijd voor overtuigingen en doelen.

De BVNL Fight Night belooft een uniek evenement te worden waarin de focus ligt op de sportieve mentaliteit, het streven naar vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Elementen zoals doorzettingsvermogen, moed, het recht om je eigen pad te kiezen en zowel falen als slagen zullen centraal staan gedurende de avond.

Vechtsportkampioen en politicus delen hun perspectieven op winnen en verliezen

Tijdens het evenement zullen belangrijke maatschappelijke thema's aan bod komen, en er zal ruimte zijn voor open discussie over mogelijke oplossingen die Nederland vooruit kunnen helpen. BVNL, de partij achter dit initiatief, benadrukt dat zij bij elke keuze het belang van Nederland voorop stellen.

BVNL Fight Night: Alistair Overeem en Wybren van Haga treden in de Ring

Wat de BVNL Fight Night zo bijzonder maakt, is dat niet alleen deelnemers kunnen genieten van boeiende gesprekken en waardevolle inzichten, maar zij krijgen tevens de kans om in de ring te stappen en te debatteren met Alistair en/of Wybren.

Een avond gewijd aan inspiratie, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Of je nu een gepassioneerde sportliefhebber bent, politiek geïnteresseerd, lid bent van een andere politieke partij, of simpelweg op zoek bent naar inspiratie en informatie voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen, deze avond belooft een unieke gelegenheid te zijn om de krachten te bundelen en ideeën te delen.

Zorg dat je erbij bent op 17 november voor deze gedenkwaardige BVNL Fight Night. Aanmelden kan op deze website.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws