K-1 Veteraan Bob Sapp (49) daagt Mike Tyson uit: 'Gevecht komt er' Nieuws
Nieuws

K-1 Veteraan Bob Sapp (49) daagt Mike Tyson uit: 'Gevecht komt er'

K-1 Veteraan Bob Sapp (49) daagt Mike Tyson uit: 'Gevecht komt er'

Bob Sapp daagt bokslegende Mike Tyson uit. Bob Sapp is in Phuket, Thailand en zo te zien heeft hij hard getraind. De veteraan van K-1 en Pride viert later dit jaar zijn 49e verjaardag, maar verkeert in een ongelooflijke vorm. En daagt nu Mike Tyson uit.

K-1 Veteraan Sapp pronkte met zijn nieuwe uiterlijk in een Instagram-video en daagde Tyson uit. Hiermee lijkt de oude rivaliteit te herleven. De video bevat uitgebreide fragmenten uit de show van Joe Rogan. Tyson had oorspronkelijk afgesproken om in 2020 tegen Sapp te vechten, maar nam het in plaats daarvan op tegen collega-bokser Roy Jones Jr.

Sapp heeft sinds 2018 niet meer gevochten, maar hij komt uit een overwinning. De Amerikaan versloeg Osunaarashi bij besluit op Rizin 13, hoewel het geen vermakelijk gevecht was. Het is intrigerend dat Sapp nu in een veel, veel betere vorm lijkt te zijn dan toen het eerste gevecht zou plaatsvinden.

Je wilde toch ook

Sapp lijkt te proberen Tyson ertoe aan te zetten een gevecht met hem te accepteren. Hij spreekt de bokser rechtstreeks aan en zegt: ,,We weten allemaal wat er gebeurde toen jij en ik over het gevecht praatten. Ik stuurde je een foto samen met deze zin: 'Mike, als je tegen me vecht, scheur ik je hart eruit en scheur het aan flarden en het is nog steeds van toepassing.'

Maar hij wijkt dan een beetje af en lijkt te suggereren dat ze een drie-tegen-drie bokswedstrijd moeten houden. ,,Ik heb een uitdaging voor je. Luister even naar mij, jij en ik en twee van mijn beste vechters tegen twee van je beste vechters." Het valt te betwijfelen of Tyson ermee instemt om tegen Sapp te vechten. Maar Bob Sapp ziet er serieus uit en zegt dat het gevecht er komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws