K-1 Kickbokslegende Bob Sapp slaat promotor tegen de vlakte (video)
Home / Nieuws / K-1 Kickbokslegende Bob Sapp slaat promotor tegen de vlakte (video)

K-1 Kickbokslegende Bob Sapp slaat promotor tegen de vlakte (video)

Bob Sapp zorgde voor flink wat commotie. Hij sloeg de promotor van “Fight Circus” Jon Nutt zaterdag neer. De uitzending werd direct gestaakt.

Bij Jon Nutt kwam de aanval flink aan. Hij ging dan ook direct neer na de uithaal van Sapp. Direct nadat Nutt op het canvas lag gingen een aantal anderen op hem los. Vrijwel direct werd de uitzending gestopt.

Slecht vermaak

Fight Circus” werd afgelopen augustus gelanceerd. De show die gelardeerd is met de meest rare gevechten. Wordt gesponsord door een groot porno merk, CamSoda. Vanuit Thailand kan de hele wereld mee kijken via livestream. Zaterdagavond terug deed “Fight Circus” haar krankzinnige reputatie eer aan. Dat het hier om een promo stunt moet gaan lijkt duidelijk.

Wat Sapp betreft deze lijkt als aantrekker voor de show te fungeren. Om zo wereldwijd kijkers te trekken. Slecht vermaak of juist een licht puntje in deze barre tijden. Oordeel zelf wij hebben wat korte clips onder elkaar gezet.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page