Home / Nieuws / Jose Aldo levert uitstekende prestatie in gevecht met Marlon Vera

Jose Aldo levert uitstekende prestatie in gevecht met Marlon Vera

Jose Aldo leverde een uitstekende prestatie door een ​​unanieme beslissing overwinning te boeken tegen Marlon “Chito” Vera. In Las Vegas gisteravond.

Met zijn overwinning laat de veteraan Jose Aldo zien dat hij nog steeds een van de grootste bedreigingen in de UFC bantamgewicht divisie is. De ‘King of Rio’ uit Brazilië kwam sterk terug tegen de nummer 15 gerangschikte Marlon Vera.

De stap naar de bantam divisie legt Aldo geen windeieren. En pakte zijn eerste overwinning in zijn nieuwe gewichtklasse. Alle drie de juryleden het gevecht scoorden 29- 28 voor de 34-jarige Braziliaanse tegen Vera (16-7-1).

Belangrijk

,,Het was belangrijk om terug te komen naar de winst”, zei Aldo tegen UFC-commentator en voormalig kampioen Daniel Cormier, in zijn interview na het gevecht.

Het was de oude Aldo die de fans te zien kregen, die body shots, beentrappen en zelfs zijn grondspel mengde. Terwijl hij deed wat hij moest doen, om Vera in de tweede ronde te verslaan.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page