Jose Aldo levert uitstekende prestatie in gevecht met Marlon Vera – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jose Aldo levert uitstekende prestatie in gevecht met Marlon Vera

Jose Aldo levert uitstekende prestatie in gevecht met Marlon Vera

Jose Aldo leverde een uitstekende prestatie door een ​​unanieme beslissing overwinning te boeken tegen Marlon “Chito” Vera. In Las Vegas gisteravond.

Met zijn overwinning laat de veteraan Jose Aldo zien dat hij nog steeds een van de grootste bedreigingen in de UFC bantamgewicht divisie is. De ‘King of Rio’ uit Brazilië kwam sterk terug tegen de nummer 15 gerangschikte Marlon Vera.

De stap naar de bantam divisie legt Aldo geen windeieren. En pakte zijn eerste overwinning in zijn nieuwe gewichtklasse. Alle drie de juryleden het gevecht scoorden 29- 28 voor de 34-jarige Braziliaanse tegen Vera (16-7-1).

Belangrijk

,,Het was belangrijk om terug te komen naar de winst”, zei Aldo tegen UFC-commentator en voormalig kampioen Daniel Cormier, in zijn interview na het gevecht.

Het was de oude Aldo die de fans te zien kregen, die body shots, beentrappen en zelfs zijn grondspel mengde. Terwijl hij deed wat hij moest doen, om Vera in de tweede ronde te verslaan.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page