UFC 251 BLOEDBAD: Petr Yan domineert Jose Aldo - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 251 BLOEDBAD: Petr Yan domineert Jose Aldo

UFC 251 BLOEDBAD: Petr Yan domineert Jose Aldo

UFC 251 BLOEDBAD: Petr Yan domineert Jose Aldo

Petr Yan pakte het UFC bantamgewicht kampioenschap tegen Jose Aldo in wat een waar bloedbad werd op het eind. Aldo gaf weerstand maar werd overpowered.

De ervaren veteraan Aldo ging voortvarend van start aan het begin van de wedstrijd op UFC 251 zaterdagnacht. De beruchte beentrappen van Aldo was waar Yan op moest letten. Yan ging dan ook ook flink onderuit na een eerste flinke beentrap van Aldo.

Het gevecht ontwikkelde gaandeweg in een klassiek UFC gevecht met twee tegenstanders die aan elkaar gewaagd waren. Yan een ervaren boksers tegen de all Rounder Aldo was waar naar uitgekeken werd door de UFC fans.

Sloper

Deze kregen waar voor hun geld, elke ronde was spannend. Het gevecht kwam richting de laatste en 5e ronde. Daar ging het snel bergafwaarts voor Aldo. Deze ging neer na een aanval van Yan. Taai als hij is weigerde Aldo op te geven. Een flinke stotenregen van Yan volgde.

Op zin knieën zittend kreeg Aldo veel te verduren, de scheidsrechter greep echter niet in wat eigenlijk wel had gemoeten. Het was te zien dat Aldo het niet meer trok. Uiteindelijk greep de scheids in met Yan als winnaar. Petr Yan verslaat Jose Aldo via TKO (stoten) – Ronde 5, 3:24. Yan is de nieuwe UFC Bantam kampioen.

Bekijk ook

KRAK ‘KO’! Kickbokser trapt been rivaal aan diggelen (video)

Een staaltje van vakkundig knokken

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page