Jamal Ben Saddik kreeg wedstrijd niet betaald en meer: 'Toch zet hij door' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik kreeg wedstrijd niet betaald en meer: 'Toch zet hij door'

Jamal Ben Saddik kreeg wedstrijd niet betaald en meer: 'Toch zet hij door'

Jamal Ben Saddik heeft een verhaal waar je 'u' tegen zegt, al staat hij voor veel drempels en wordt hij negatief afgeschilderd, genegeerd en krijgt geen gevecht toch zet hij door. Coach Said El Badaoui neemt het op vor zijn pupiel en verteld dat Ben Saddik doorgaat ook al kreeg hij geen geld voor een van zijn wedstrijden.

Voor Jamal Ben Saddik zijn het spannende tijden, een rechtszitting waar 40 maanden celstraf tegen hem zijn geeist, geen gevecht kreeg bij Glory en ook nog eens een een eenzijdige schorsing aan zijn broek kreeg voor het akkefietje met Rico Verhoeven in maart.

Toch is 'The Goliath' er niet onder te krijgen en gelooft zijn coach El Badaoui heilig in het kunnen van de Marokkaanse topatleet die ook nog eens zijn zuster verloor aan de ziekte kanker en er recent nog zelf aan werd geopereerd. "Deze jongen (Ben Saddik,rred), komt van ver. Ik kom van ver dat schept een band", zegt El Badaoui in de Nandoleaks Podcast.

Ben Saddik vocht wedstrijd maar kreeg niet betaald

"Wat deze man allemaal niet heeft meegemaakt, genegeerd door Glory, en ook nog eens niet betaald kreeg voor een wedstrijd en dan toch er staan en doorzetten. Dat verdiend respect." El Badaoui en BEn Saddik kwamen in Thailand tijdens een trainingskamp in contact.

"Hij past perfect in de groep met vechters die ik nu al heb. De klik is daar en ik ga hem helpen naar het kampioenschap dat is ons doel." El Badaoui is een van de toptrainers die ons land kent en zeer bescheiden. Als El Badaoui zegt dat hij in iemand gelooft dan is dit heel veel waard", zegt een insider. "Het zou dan ook mooi zijn als Jamal en Said de kans krijgen de negatievelingen het tegendeel te bewijzen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws