Eblen vs Edwards: Bellator titelstrijd belooft spektakel in Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Eblen vs Edwards: Bellator titelstrijd belooft spektakel in Londen

Eblen vs Edwards: Bellator titelstrijd belooft spektakel in Londen

Bellator heeft aangekondigd dat middengewicht kampioen Johnny Eblen zijn titel zal verdedigen in een rematch tegen Fabian Edwards tijdens het main event van Bellator Champions Series London op 14 september. De partij zal plaatsvinden in de OVO Arena Wembley.

Eblen won vorig jaar september overtuigend van Edwards in Dublin door hem in de derde ronde knock-out te slaan. Sindsdien heeft de ongeslagen Eblen (15-0) zijn titel met succes verdedigd tegen Impa Kasanganay via split decision tijdens het PFL vs. Bellator: Champs event in februari.

Voor Edwards is dit een kans op revanche. Hij verdiende deze herkansing door Aaron Jeffery te verslaan met unanieme beslissing op Bellator Belfast in maart. Edwards de broer van UFC welterweight kampioen Leon Edwards verkeert in goede vorm met 4 overwinningen in zijn laatste 5 partijen waaronder een indrukwekkende zege op voormalig Bellator kampioen en Nederlander Gegard Mousasi.

De winnaar van de Eblen-Edwards rematch zal naar verwachting de titel moeten verdedigen tegen de nummer 1 contender de Nederlander Costello van Steenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws