🎥 Jake Paul krijgt mooi eerbetoon van vriendin Jutta leerdam: 'zo gezegend' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul krijgt mooi eerbetoon van vriendin Jutta leerdam: 'zo gezegend'

🎥 Jake Paul krijgt mooi eerbetoon van vriendin Jutta leerdam: 'zo gezegend'

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn sterker dan ooit na 6 maanden samen ... en de Olympische snelheidsschaatster vierde deze mijlpaal door een ontroerende eerbetoon aan de 'Problem Child' te plaatsen.

De 24-jarige Nederlandse atlete deelde de shoutout aan haar vriend op TikTok ... waarbij ze hoogtepunten van het lieve stel liet zien gedurende hun afgelopen half jaar - waaronder vakanties, knuffelen, kussen en samen gek doen.

"6 maanden geleden vroeg je me om je vriendin te zijn," schreef Leerdam in de video. "De beste tijd van mijn leven. Ik voel me zo gezegend met alles wat je bent."

Herinner je je dat Paul in april bevestigde dat hij aan het daten was met de Wereldkampioen Junioren van 2017 met een Instagram-bericht ... en officieel een nieuwe kans gaf aan de liefde na het verbreken van de relatie met zijn vriendin Julia Rose.

Sindsdien is hij stapelgek op Jutta ... onlangs zei hij in de "Impaulsive" podcast van zijn broer Logan dat ze de "puurste ziel" is die hij ooit heeft ontmoet. "Een behoorlijk ongelooflijke vrouw, en ik ben erg blij met haar. Ik ben verliefd," zei Paul. "Diep verliefd, het is zo gaaf, man. Het is gek hoe het leven werkt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws