Jake Paul tart UFC Baas met voorstel: 'Geef mij McGregor of Masvidal' Nieuws
Nieuws

Jake Paul tart UFC Baas met voorstel: 'Geef mij McGregor of Masvidal'

Jake Paul tart UFC Baas met voorstel: 'Geef mij McGregor of Masvidal'

Jake Paul's laatste pitch voor de UFC draait om mogelijke gevechten tegen twee van de grootste MMA-sterren, Conor McGregor of Jorge Masvidal. Paul doet UFC baas Dana White dan ook een opmerkelijk voorstel.

De YouTuber die bokser is geworden, zei zaterdag dat hij bereid is een contract voor één gevecht met de UFC te ondertekenen. Om het op te nemen tegen McGregor of Masvidal, maar alleen onder bepaalde voorwaarden.

In een verklaring zegt Paul voor dat als hij de strijd tegen McGregor of Masvidal wint, de UFC zijn vechters de komende vijf jaar geleidelijk 50% van winst moet gaan betalen die de organisatie maakt. Dit is een enorme stijging ten opzichte van de huidige geschatte 18 %-20%. Ook moet de UFC haar vechters volledige gezondheidszorg aanbieden.

Veel geld

Als hij verliest, zei Paul dat hij het geld wat hij zal verdienen met een gevecht zou schenken aan UFC-atleten die minder dan $ 50.000 per wedstrijd verdienen en 'nooit meer slecht over de UFC zal praten'. ,,Vechten tegen Conor is wat ik het liefste wil, maar ik zou ook tegen Masvidal vechten", zei Paul.

,,Ik weet dat het misschien onmogelijk lijkt om deze mannen te verslaan in MMA, maar als je gelooft, kun je alles bereiken. Ik zou zes maanden om te trainen vragen." Voor de gevechten wil Paul minimaal 3 miljoen opstrijken. De 25-jarige internet persoonlijkheid is een van de grootste sterren in vechtsporten geworden sinds hij in 2020 zijn professionele boksdebuut maakte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws