Jake Paul start Jiu-Jitsu training voor MMA debuut | video Nieuws
Nieuws

Jake Paul start Jiu-Jitsu training voor MMA debuut | video

Jake Paul start Jiu-Jitsu training voor MMA debuut | video

Jake Paul verspilt weinig tijd om aan MMA te wennen, aangezien hij zich al voorbereidt op de PFL door te trainen in Brazilian Jiu Jitsu.

YouTube ster en inmiddels prof bokser Paul plaatste clips en foto's van zijn trainingssessie op zijn Instagram-account. Waarin te zien was hoe hij werkte aan zijn takedown-verdediging en grappling technieken op de grond.

De YouTuber die bokser werd, merkte op dat het zijn dag was om te laten zien dat er veel verbetering zal zijn. Paul belooft te blijven werken aan zijn vaardigheden die hem zullen helpen succesvol te zijn in MMA.

Jake Paul traint voor MMA debuut

Zijn volgers gingen naar de commentaren sectie om hun mening te geven over zijn trainingsclips. Sommigen hadden niet zulke vleiende opmerkingen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe snel Paul zich ontwikkeld, aangezien hij volgende maand tegen Tommy Fury moet vechten in een bokswedstrijd. Hij zal ergens dit jaar ook zijn PFL-debuut maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws