🎥 | Jake Paul onder vuur genomen door Johan Derksen: 'dit is gewoon zielig' Nieuws
Nieuws

🎥 | Jake Paul onder vuur genomen door Johan Derksen: 'dit is gewoon zielig'

🎥 | Jake Paul onder vuur genomen door Johan Derksen: 'dit is gewoon zielig'

Johan Derksen betreurt publieke affectie van Jutta Leerdam en Jake Paul tijdens schaatswedstrijd afgelopen weekend waar volgens de voetbalcriticus er veel te klef werd gedaan.

Afgelopen weekend kon Johan Derksen zijn ergernis niet verbergen toen hij toekeek bij een schaatswedstrijd, waar Jutta Leerdam en Jake Paul hun relatie op publieke wijze etaleerden. De voormalige voetbalanalist sprak zijn afschuw uit over het kleffe gedrag van het stel tijdens een recente uitzending van Vandaag Inside.

Jutta Leerdam en Jake Paul vormen sinds dit jaar een koppel. Jake Paul, een Amerikaanse YouTuber en bokser, bezocht afgelopen zaterdag voor de eerste keer een officiële schaatswedstrijd van zijn vriendin Leerdam. Johan Derksen deelde zijn ongenoegen en zei: "Ik keek met afschuw naar dat schaatsen. Het was buitengewoon klef, die vertoning tussen Jutta en die onbekende Amerikaan. Hij schijnt heel beroemd te zijn, maar ik had nog nooit van die man gehoord."

Jake paul is een klefzak

Waar Johan vooral moeite mee had, was het openbare vertoon van genegenheid. "Ze gaven elkaar kusjes, tikten elkaar op de kont, wisselden gebaartjes uit en maakten hartjes naar elkaar. Het was echt overdreven klef. Ik ben opgelucht dat andere schaatsters zich niet zo gedragen tegenover hun partners, want dit is gewoon zielig."

Johan hekelde ook de rol van de NOS-regisseur die dit soort beelden toont. "Blijkbaar vindt de NOS-regisseur dat leuk, maar ik vind het enorm storend. Ik wil gewoon naar het schaatsen kijken." Johan is van mening dat de verliefdheid van de 24-jarige Jutta en de 26-jarige Jake snel zal afnemen. "Dat gaat allemaal voorbij, dat moeten ze zich realiseren. Ik hou niet van dat openbare geflikflooi. Daar ben ik gewoon geen fan van."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws