Jake Paul heeft goed idee: 'Boksen tegen Francis Ngannou onder deze voorwaarde' Nieuws
Nieuws

Jake Paul heeft goed idee: 'Boksen tegen Francis Ngannou onder deze voorwaarde'

Jake Paul heeft goed idee: 'Boksen tegen Francis Ngannou onder deze voorwaarde'

Jake Paul is zich bewust van de groeiende sterrenstatus van Francis Ngannou, maar hij suggereert dat degenen die willen boksen tegen de Kameroense vechter ook akkoord moeten gaan met een tweede gevecht.

Paul, 26 jaar oud, was een van de vele beroemdheden die afstemden op het Fury vs. Ngannou-evenement en hij tweette zijn reactie zowel tijdens als na de uitslag. 'The Problem Child' tweette op zondag dat Ngannou en zijn volgende tegenstander het eens moeten worden over twee gevechten: één in het boksen en één in MMA.

In de tweet zei Jake Paul: "Elke bokser die tegen Francis Ngannou wil boksen, moet akkoord gaan om hem in MMA een rematch te geven."

Jake Paul voegde eraan toe dat hij het idee van twee gevechten heeft voorgesteld aan Nate Diaz, terwijl hij hintte dat deze deal ook zal gelden voor zijn volgende bokswedstrijd tegen een MMA-vechter. Paul en zijn organisatie, Most Valuable Promotions, hebben sinds het einde van hun bokswedstrijd in augustus geprobeerd een MMA-gevecht met Diaz te regelen.

Boksen tegen Francis Ngannou dan ook een MMA-gevecht

Bijna een jaar lang heeft de voormalige YouTuber, gespeculeerd over zijn MMA-debuut in de PFL (Professional Fighters League). Aan het begin van het jaar kondigden zowel de PFL als Paul aanvankelijk aan dat de voormalige Disney-ster in 2023 in de MMA-kooi zou vechten, hoewel de plannen sindsdien zijn veranderd.

Hoewel het slechts één dag geleden is sinds het historische evenement, blijven fans speculeren over wanneer Ngannou zal terugkeren. Hij staat momenteel onder contract bij de PFL, maar kan er nog steeds voor kiezen om zijn nieuw verworven succes in het boksen voort te zetten. Ngannou heeft nu een professioneel boksrecord van 0-1, maar naar verluidt zal hij bij de volgende ranglijst update van de WBC in de top 10 staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws