McGregor vs Chandler: wie gaat er winnen? Nieuws
Nieuws

McGregor vs Chandler: wie gaat er winnen?

McGregor vs Chandler: wie gaat er winnen?

Op 1 januari deelde Conor McGregor al met de wereld dat hij het deze zomer op zou nemen tegen Michael Chandler. Nu zijn zowel het gevecht als de datum bevestigd. Op 29 juni is het zover, het gevecht zal plaatsvinden in Las Vegas.

Allebei niet topfit

McGregor zal de zeilen flink bij moeten zetten om na bijna 3 jaar afwezigheid topfit voor het gevecht te verschijnen, sinds juli 2021 heeft McGregor namelijk geen wedstrijd meer gevochten. Chandlers track record ziet er overigens niet veel beter uit. In november 2022 vocht hij zijn laatste wedstrijd tegen Poirier, die hij verloor.

Het plan voor deze confrontatie lag al lang op tafel, maar volgens Dana White werd de uitvoering ervan geblokkeerd door meer dan alleen het gebroken been van McGregor. Volgens White had de UFC legende geen tijd om optimaal voor de wedstrijd te trainen vanwege andere verplichtingen. Welke verplichtingen het precies om ging werd niet gespecificeerd maar hoogstwaarschijnlijk werd hierbij gedoeld op de eerste grote film van McGregor: Road House.

Inmiddels heeft McGregor weer de tijd aan zichzelf en is binnenkort dus weer terug van weggeweest.

Wie heeft de grootste winkans?

Het gevecht is nog ver weg en daarom kan er nog van alles gebeuren tijdens de voorbereidingen. Toch worden de eerste weddenschappen over de uitslag al gesloten.

De odds staan bij bookmaker Bet365 op dit moment op 1.80 voor winst van McGregor en op 2.00 voor winst van Chandler. Op dit moment wordt McGregor dus gezien als zwakke favoriet. Bet365 behoort tot de beste aanbieders van sportweddenschappen ter wereld en geeft daarom meestal een realistisch beeld van waarschijnlijke wedstrijduitslagen.

Geen gebrek aan vertrouwen bij Chandler

Hoewel de odds misschien niet in het voordeel zijn van Chandler, laat hij zich hierdoor niet van de wijs brengen.

In een interview met Talksport vertelt Chandler dat hij verwacht McGregor in de tweede ronde door een knock-out uit te schakelen. Chandler is van plan zijn tegenstander in de eerste ronde uit te putten om zo in de tweede ronde toe te kunnen slaan.

Hij gaat hierbij zelfs zo ver dat hij durft te voorspellen hoe hij McGregor knock-out zal slaan. Chandler voorspelt dat hij de knock-out afdwingt door een harde rechtse stoot, een left hook of een body shot. De body shot zou daarbij volgens Chandler mooi in het rijtje passen, aangezien hem dit nog niet eerder gelukt is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws