🎥 Jake Paul krijgt klappen van MMA-vechter: 'Ik trap hem kapot! Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul krijgt klappen van MMA-vechter: 'Ik trap hem kapot!

🎥 Jake Paul krijgt klappen van MMA-vechter: 'Ik trap hem kapot!

Jorge Masvidal heeft duidelijk een hekel aan Jake Paul en deze kan een pak slaag krijgen. Masvidal is de nepbokser meer dan zat en wil hem aanpakken.

UFC-ster Masvidal, ook wel bekend als "Gamebred", tekende onlangs een contract om op 1 juni in de boksring tegen Nate Diaz te vechten. Dit is pas het tweede boksgevecht in Masvidal's carrière, na zijn overwinning op Joseph Benjamin in juni 2005. Het is tevens zijn eerste partij in het weltergewicht sinds zijn pensioen na een verlies aan Gilbert Burns vorig jaar april.

Tijdens de eerste persconferentie voor hun gevecht, werden Masvidal en Diaz gevraagd naar Jake Paul. Beide voormalig UFC vechters waren niet te spreken over de YouTuber-bokser. Paul reageerde snel op social media en beweerde dat UFC baas Dana White Masvidal verbood om tegen hem te vechten.

"Je kunt niet eens boksen. Nu doe je ineens verdomde MMA? Ik zal je verdomde knieschijf van je kwetsbare lichaam schoppen. Jij stomme klootzak", zegt Masvidal gisteren tijdens een interview.

Masvidal wil MMA Gevecht met Paul

Daarbovenop bood Jake Paul Masvidal maar liefst $10 miljoen om tegen hem te vechten in de PFL. In The MMA Hour met Ariel Helwani reageerde Masvidal furieus op deze uitspraken. Hij bevestigde dat de UFC hem inderdaad afraadde om tegen Paul te vechten vanwege zijn kritiek op White.

Ook hekelde Masvidal Paul om het überhaupt ter sprake brengen van de PFL. Masvidal zou Paul weliswaar op straat te lijf kunnen gaan, maar een officieel gevecht is uitgesloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws