Jake Paul maakt filmdebuut in boksdrama! 'Spannend nieuw hoofdstuk' Nieuws
Nieuws

Jake Paul maakt filmdebuut in boksdrama! 'Spannend nieuw hoofdstuk'

Jake Paul maakt filmdebuut in boksdrama! 'Spannend nieuw hoofdstuk'

Jake Paul maakt zijn debuut een boks speelfilm welke wordt geproduceerd door Mandalay Pictures en Wonder Street. Het verhaal draait om een jongeman uit een klein stadje die internationale roem verwerft in de wereld van de vechtsporten.

Paul kent de vechtsportwereld door zijn bekendheid als bokser en omdat hij mede-oprichter is van Most Valuable Promotions, een bokspromotie bedrijf. Paul zei dat de film "slechts het begin is van een spannend nieuw hoofdstuk in zijn carrière".

Jake Paul gaat in boksfilm debuut maken

De nog naamloze film zal worden geproduceerd door David Zelon van Mandalay en Greg Baumgarten van Wonder Street. Paul zal optreden als uitvoerend producent samen met Nakisa Bidarian. Paul heeft een grote aanhang op YouTube met meer dan 20 miljoen abonnees en hij heeft meer dan 70 miljoen volgers op digitale platforms verzameld.

Hij heeft ook een rol gespeeld in de Disney Channel-serie "Bizaardvark". Mandalay Pictures is een divisie van Mandalay Entertainment. Onlangs uitgebrachte films van het bedrijf zijn onder meer "Air", met in de hoofdrol Ben Affleck en Matt Damon; en "Big George Foreman", met in de hoofdrol Forest Whitaker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws