🎥 KSI moet 200.000 betalen en snel ook! 'Wees een man en kom je woord na' Nieuws
Nieuws

🎥 KSI moet 200.000 betalen en snel ook! 'Wees een man en kom je woord na'

🎥 KSI moet 200.000 betalen en snel ook! 'Wees een man en kom je woord na'

John Fury eist dat KSI hem £200.000 betaalt voor een weddenschap die ze aangingen tijdens een live podcast. De inzet was de overwinning van John's zoon, Tommy Fury, in het MisFits Boxing-evenement afgelopen weekend.

Het gevecht van Tommy Fury was er een vol controverses. In eerste instantie leek het een nipte overwinning te zijn, maar de uitslag werd later omgezet in een unanieme beslissing ten gunste van Fury. Dit zorgde voor heel wat opschudding en discussie onder fans.

Vandaag richtte John Fury zich tot social media om zijn geld op te eisen en hij deed dit op een allesbehalve subtiele manier. Hij maakte op dreigende toon duidelijk aan KSI dat hij beter kan betalen en zei: "Wees een man en betaal je weddenschappen."

Deze onverwachte wending voegt nog meer drama toe aan een al spraakmakend gevecht. Fans zullen nu met spanning afwachten hoe KSI zal reageren op de eis van John Fury en of dit geschil nog meer vuur aan de rivaliteit tussen de twee zal toevoegen. Het lijkt erop dat het MisFits Boxing-evenement niet alleen op het podium, maar ook daarbuiten voor opschudding zorgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws