Jake Paul kondigt volgende gevecht aan: 'Niet eens opgewarmd' Nieuws
Nieuws

Jake Paul kondigt volgende gevecht aan: 'Niet eens opgewarmd'

Jake Paul kondigt volgende gevecht aan: 'Niet eens opgewarmd'

Jake Paul, met een record van 9-1 en 6 KO's, heeft een weinig opwindende knock-out overwinning op Ryan Bourland afgelopen zaterdag in Puerto Rico,al de volgende datum aangekondigd voor een evenement van Most Valuable Promotions en zijn volgende gang naar de ring.

Een nieuwe datum voor de ring

"We zijn terug... Vrijdag 26 april," schreef Paul op sociale media. Deze aankondiging zou ook kunnen wijzen op een nieuwe datum voor het volgende gevecht van Amanda Serrano. Het evenement van afgelopen zaterdag zou oorspronkelijk in het teken staan van Serrano die haar vedergewichttitels verdedigde in haar thuisland tegen Nina Meinke.

De kampioen moest zich terugtrekken wegens een oogblessure, veroorzaakt door een chemische stof die in haar oog kwam tijdens het laten doen van haar haar voor het gevecht.

De toekomst van Serrano en Paul's MMA ambities

Tijdens de persconferentie na het gevecht zei manager Nakisa Bidarian dat fans die het evenement hebben bijgewoond recht hebben op volledige terugbetaling. Hij voegde eraan toe dat het onzeker is of Serrano opnieuw geboekt zal worden tegen Meinke wanneer de kampioen weer klaar is om te vechten, en dat haar droom is om haar laatste gevecht in Puerto Rico te hebben, of dat nu haar volgende gevecht is of ergens in de toekomst.

Paul werd gevraagd naar zijn plannen om in MMA te vechten. Hij is momenteel getekend bij de PFL en zei open te staan voor een gevecht met een tegenstander uit de UFC, mits deze zich kan losmaken om te onderhandelen. "Iedereen die onderuit zijn contract kan komen, zal ik vechten," zei Paul.

Jake Paul vs. MMA wereld, wie durft de uitdaging aan?

"Dat is makkelijk werk wat mij betreft, maar ik wil wel een PFL MMA-wedstrijd doen. Het moet gewoon de juiste tegenstander zijn, maar Nate [Diaz] heeft mijn aanbod van 15 miljoen dollar ontweken, dus we zullen zien wie er nog meer op de slachtbank ligt."

Een naam die aan Paul werd voorgesteld, was die van de worstelende lichtgewicht veteraan Tony Ferguson. "El Cucuy", momenteel op een verliesreeks van zeven gevechten, zei onlangs op de JAXXON podcast dat hij "graag" tegen Paul zou willen vechten.

Gezien de recente slechte reeks van de 40-jarige, slaat Paul dat aanbod echter over. "Tony Ferguson, hij zei dat hij wilde vechten?" zei Paul. "Ik wil niet zien dat hij zo eindigt. Dat zou triest zijn. Hij is een geweldige kerel, we willen dat niet voor Tony."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws