Jake Paul geklapt door Indiase Bokser Neeraj Goyat! 'Kwam verhaal halen' Nieuws
Nieuws

Jake Paul geklapt door Indiase Bokser Neeraj Goyat! 'Kwam verhaal halen'

Jake Paul geklapt door Indiase Bokser Neeraj Goyat! 'Kwam verhaal halen'

De voortdurende rivaliteit tussen internetfenomeen Jake Paul en de Indiase professionele bokser Neeraj Goyat nam een nieuwe wending toen de twee elkaar voor het eerst in het echt tegenkwamen vandaag. Goyat kwam even verhaal halen onder andere doordat Jake hem had laten zitten voor een geplande bokswedstrijd.

Goyat Confronteert 'The Problem Child' Jake Paul

Goyat confronteerde 'The Problem Child', die werd vergezeld door Amanda Serrano. De 32-jarige beschuldigde Paul ervan een vertaalapplicatie te gebruiken om hem in een regionale Indiase taal te beledigen: "Jake Paul, ik ben een man van mijn woord. Ik ben hier. Ik ben in jouw land. Ik ben hier in jouw stad. Ik ben hier in jouw sportschool, man. Nu beledigen... Je gebruikt een vertaalapplicatie en je beledigt in de Indiase taal. Nu beledigen."

Jake Paul's reactie op Goyat

'The Problem Child' reageerde door te vragen of de Indiase bokser zijn trash talk niet aankon. Paul beweerde ook dat Goyat eigenlijk niet geïnteresseerd was in een gevecht met hem: "Kom naar papa... Je kwam om mij te zien. Je wilt echter niet vechten... Luister broer, je kunt een beetje shit talk niet aan. Zijn je gevoelens gekwetst? Heb ik je gevoelens gekwetst?... Luister broer, fuck jou drie keer, broer... Ik respecteer je omdat je man tegen man bent gekomen. Maar je wilt niet vechten."

De situatie werd verhit toen de twee in een fysieke confrontatie terechtkwamen en door omstanders uit elkaar gehaald moesten worden. Waaronder de vrouwelijke kickbokskampioen Amanda Serrano. Goyat plaatste een clip van de confrontatie op zijn Instagram-account.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws