Rico Verhoeven traint met potentiële Grand Prix tegenstander: Kan deze hem verslaan? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven traint met potentiële Grand Prix tegenstander: Kan deze hem verslaan?

Rico Verhoeven traint met potentiële Grand Prix tegenstander: Kan deze hem verslaan?

Rico Verhoeven, de huidige Glory kampioen, is een van de hoofdrolspelers in de aanstaande Glory zwaargewicht Grand Prix op 9 maart. Zijn deelname aan het 8-man toernooi is enthousiast ontvangen door fans, en Verhoeven heeft aangekondigd nog drie jaar bij Glory te blijven.

Adegbuyi als vervanger in het toernooi

De Grand Prix, met een prijzenpot van 500.000 dollar, heeft enige controverse gekend door wijzigingen in de line-up van vechters. Benjamin Adegbuyi, een goede vriend en trainingspartner van Verhoeven, is als vervanger ingesprongen.

Verhoeven en Adegbuyi hebben al twee keer eerder tegenover elkaar gestaan, waarbij Verhoeven beide keren als winnaar uit de bus kwam. Fans speculeren over de uitkomst van een mogelijke derde ontmoeting tussen deze twee vechters in het toernooi.

Adegbuyi's uitdagingen en kansen

Adegbuyi, die in 2020 Badr Hari knock-out trapte maar zijn laatste drie wedstrijden verloor, staat in de Grand Prix tegenover Nabil Khachab, bijgenaamd 'de tank'. Dit wordt verwacht een zware wedstrijd voor Adegbuyi te zijn.

Gezien de eerdere ontmoetingen en huidige vorm, lijkt Rico Verhoeven de favoriet met een geschatte winstkans van ongeveer 70-75%. Adegbuyi's recente prestaties suggereren een lagere kans, rond de 25-30%.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws