Iraanse Hulk Sajad Gharibi maakt dit jaar zijn MMA-debuut Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk Sajad Gharibi maakt dit jaar zijn MMA-debuut

Iraanse Hulk Sajad Gharibi maakt dit jaar zijn MMA-debuut
Iraanse Hulk Sajad Gharibi maakt dit jaar zijn MMA-debuut

De Iranian Hulk Sajad Gharibi, heeft aangekondigd dat hij dit jaar zijn debuut in MMA zal maken. En wel tegen een Braziliaanse tegenstander.

Sajad Gharibi een bodybuilder van 390 pond. Staat ook bekend als de Perzische Hercules, kondigde in januari aan dat hij van plan was om MMA te gaan vechten. Maar heeft al ettelijke keren zijn debuut aangekondigd.

Gharibi schreef in januari op Instagram: "Wees dapper en nodig me uit om te vechten. In plaats achter je sponsors te verschuilen. Ik ben ik bereid om met je te vechten, laat me zien wat je te zeggen hebt in de ring."

Tegen collega Hulk

Vorige week kondigde hij aan dat hij zal vechten tegen een Braziliaanse rivaal. Hij schreef: "Ik accepteer mijn eerste professionele gevecht tegen een Braziliaanse vechter 2020."

Gharibi heeft de naam van zijn tegenstander niet bekendgemaakt. Maar er wordt aangenomen dat het de 29-jarige Romario dos Santos Alves zal zijn. Die zelf bekend staat als de Braziliaanse Hulk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws