Amanda Nunes sloopt Felicia Spencer en behoudt wereldtitel MMA Nieuws
MMA Nieuws

Amanda Nunes sloopt Felicia Spencer en behoudt wereldtitel

Amanda Nunes sloopt Felicia Spencer en behoudt wereldtitel
Amanda Nunes sloopt Felicia Spencer en behoudt wereldtitel

Amanda Nunes pakt de winst tegen Felicia Spencer op UFC 250 Las Vegas en stelt haar vedergewicht titel veilig. Dit is de 11e winst voor Amanda Nunes.

UFC Kampioen Amanda Nunes lijkt onverslaanbaar met het verslaan van Felicia Spencer op UFC 250 in Las Vegas. Het gevecht welke plaatsvond in het UFC Apex Center liep zoals gepland voor Nunes. De Braziliaanse Nunes heeft in haar carrière grote namen verslagen onder andere de Nederlandse Germaine de Randamie in december 2019.

Sterke Nunes onverslaanbaar

Het gevecht ging in de eerste ronde richting de grond. Nunes die via twee gerichte stoten Spencer flink raakte is op de grond net zo gevaarlijk als staand. Een paar flinke elleboogstoten van Nunes op het gezicht van Spencer kwamen aan welke een snee op het hoofd van de Canadese veroorzaakt.

In ronde twee een tactisch vechtende Nunes die haar stootkracht met een paar overhand rechter stoten Spencer liet zien. Het gevecht ging kort naar de grond. Eenmaal staande was duidelijk dat Spencer het moeilijk had tegen Nunes en bloedde uit haar hoofd.

Slopende rondes

Ronde drie, Nunes voert de druk op wederom een paar gerichte stoten richting Spencer die haar mondbeschermer verloor. Gedurende deze ronde domineerde Nunes die haar sloopwerk op Spencer voortzette. Knokker Spencer bleek en taaie tegenstander voor Nunes die met low-kicks ronde drie afmaakte.

Felicia Spencer kwam aangeslagen de vierde ronde in duidelijk onder de indruk van Nunes. Spencer moest flink incasseren terwijl Nunes haar sloopkracht bleef inzetten.Weer een flinke low-kick in de laatste minuut van de vierde ronde was teveel voor Spencer. Op de grond ontsnapt Spencer nipt aan een choke hold van Nunes.

Een ware kampioen

De laatste en vijfde ronde tussen Nunes en Spencer die haar taaiheid toonde. Het was wachten op scheidsrechter Herb Dean om de partij te stoppen zo aangeslagen was Spencer. Het gevecht ging naar de grond waar Spencer het zwaar had. Een korte stop voor dokter controle waar Spencer aangaf door te willen vechten.

BEKIJK HIER ALLE UITSLAGEN VAN UFC 250

Het gevecht eindigt met een win voor Nunes die haar vedergewicht titel houdt. Complimenten voor Spencer die een taaie knokker bleek en Nunes tegemoet trad met flink wat moed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws