BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt
BREAKING: Locatie UFC Fight Island bekend gemaakt

UFC's ‘Fight Island’ is gevestigd op een eiland in Abu Dhabi, in de Verenigde Arabische Emiraten. De UFC zal naar verwachting vanaf 27 juni evenementen organiseren.

Regelgeving om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen, heeft de reis van MMA-vechters buiten de Verenigde Staten beperkt om te kunnen vechten op door UFC georganiseerde evenementen. In mei organiseerde de promotie drie evenementen in Jacksonville, Florida in de VyStar Veterans Memorial Arena.

De UFC Apex-faciliteit in Las Vegas, Nevada zal vanavond gastheer zijn voor UFC 250, evenals vier Fight Night-evenementen. Vanaf 27 juni zal de UFC naar verwachting evenementen organiseren van ‘Fight Island’. Nieuws van de locatie werd in eerste instantie gerapporteerd door Combate.

Abu Dhabi

Afgelopen september was het meest recente UFC-evenement in Abu Dhabi. Yan Island was gastheer voor UFC 242 met een gevecht tussen lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier, die het event aanvoerden.

De UFC-president, Dana White, kondigde zijn plannen aan om begin april gevechten te organiseren vanaf een privé-eiland. Hij legde uit hoe de infrastructuur was opgezet om de organisatie wekelijks evenementen te laten organiseren met de MMA-kooi op een strand. White onthulde dat trainingsfaciliteiten en accommodatie, naast andere voorzieningen, aanwezig waren voor vechters om bij aankomst te gebruiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws