Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenstanders in de rij om te vechten tegen Iraanse Hulk

Tegenstanders in de rij om te vechten tegen Iraanse Hulk

Tegenstanders in de rij om te vechten tegen Iraanse Hulk

Sinds hij bekend maakte een MMA contract hebben getekend staan de potentiële tegenstanders in de rij om te vechten tegen de Iraanse Hulk.

Sajad Gharibi, ook bekend als de Iraanse Hulk, is slechts 160 cm lang, maar weegt net zo veel als een volwassen stier. Na zijn bekendmaking dat hij een contract zou hebben getekend om als MMA vechter de kooi in te gaan zijn potentiële tegenstanders niet aan te slepen.

LEES OOK >> UFC Vechter wil tegen Iraanse Reus knokken

Na zelfs door UFC vechter Brian Ortega te zijn uitgedaagd die overigens een fractie weegt van de Iraniër, lijkt de volgende zich te hebben aangemeld. Mariusz Pudzianowski, een van de meest populaire en favoriete Poolse vechters ziet een clash met de Hulk wel zitten.

Wees geen angsthaas

“Wees dapper en nodig me uit om te vechten in plaats van me te verschuilen achter je sponsors”, schreef Gharibi. Ik ben klaar om tegen je te vechten, laat me zien wat je te zeggen hebt in de ring. ” Dit als open uitnodiging tegen een ieder die met hem de krachten zou willen meten.

Pudzianowski wil de uitdaging graag aangaan en heeft dan ook gezegd bereidt te zijn om het gevecht aan te gaan. Of de Hulk tegen de Pool durft te vechten lijkt niet waarschijnlijk. Hij heeft nul tot geen vecht ervaring, een man als Pudzianowski zou in een fractie van een seconde de reus in slaap kunnen brengen. Nu is het wachten of de Hulk toehapt.

Bekijk ook

Kickbokser Giorgio Petrosyan pakt 1 miljoen in ONE FC toernooi

Vandaag tijdens het 100ste kickboks event van ONE Championship, pakte Giorgio Petrosyan met zijn winst op tegenstander Samy Sana 1 miljoen dollar.

Enfusion kampioen Tayfun Ozcan: ‘Ik wil de GLORY titel van Marat Grigorian’

Zaterdagavond prolongeerde GLORY lichtgewicht kampioen Marat Grigorian in Düsseldorf zijn wereldtitel tegen Tyjani Beztati.

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Op 21 december staat Rico Verhoeven in de ring tegen Badr Hari in het Gelredome te Arnhem.