'Ik heb het verkloot!' UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek
Home / Nieuws / ‘Ik heb het verkloot!’ UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek

‘Ik heb het verkloot!’ UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek

UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek
Joe Rogan (L) met UFC-ster Conor McGregor

Een aantal huidige en voormalige UFC-vechters hebben sociale media gebruikt om hun respectieve steun voor Joe Rogan te tonen. De UFC-commentator en immens succesvolle podcast-host, Rogan, heeft de afgelopen weken veel aandacht gekregen.

De kritiek begon toen Rogan werd beschuldigd van het verspreiden van “gevaarlijke verkeerde informatie” over Covid-19 op zijn populaire podcast “The Joe Rogan Experience”. Die beschuldigingen werden al snel gevolgd door een aantal muzikanten, waaronder Neil Young, die Spotify een ultimatum boden: kies tussen onze muziek of Rogan’s podcastshow.

Ik heb het verkloot

Rogan ging naar Instagram met een video van negen minuten waarin hij die beschuldigingen aanpakte waarin hij toegaf dat hij het niet “altijd goed doet”, terwijl hij beloofde “het beter te doen”. De post van de UFC-commentator kreeg veel steun, waaronder Dwayne ‘The Rock’ Johnson die zijn reactie applaudisseerde.

Echter, nadat een video van Joe Rogan die het N-woord (nigger. red.), bij meerdere gelegenheden gebruikte op het internet opdook, kwam Rogan opnieuw onder vuur. Rogan was er snel bij om de video aan te pakken en toegaf dat hij “het duidelijk had verkloot”, maar dat weerhield hem er niet van om uit de gratie te raken bij mensen als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en anderen.

Dat gezegd hebbende, hebben veel huidige en voormalige UFC-vechters sindsdien sociale media gebruikt om hun steun aan Joe Rogan te geven.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page