'Ik heb het verkloot!' UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek Nieuws
Nieuws

'Ik heb het verkloot!' UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek

'Ik heb het verkloot!' UFC-vechters steunen Joe Rogan na N-woord kritiek

Een aantal huidige en voormalige UFC-vechters hebben sociale media gebruikt om hun respectieve steun voor Joe Rogan te tonen. De UFC-commentator en immens succesvolle podcast-host, Rogan, heeft de afgelopen weken veel aandacht gekregen.

De kritiek begon toen Rogan werd beschuldigd van het verspreiden van "gevaarlijke verkeerde informatie" over Covid-19 op zijn populaire podcast "The Joe Rogan Experience". Die beschuldigingen werden al snel gevolgd door een aantal muzikanten, waaronder Neil Young, die Spotify een ultimatum boden: kies tussen onze muziek of Rogan's podcastshow.

Ik heb het verkloot

Rogan ging naar Instagram met een video van negen minuten waarin hij die beschuldigingen aanpakte waarin hij toegaf dat hij het niet "altijd goed doet", terwijl hij beloofde "het beter te doen". De post van de UFC-commentator kreeg veel steun, waaronder Dwayne 'The Rock' Johnson die zijn reactie applaudisseerde.

Echter, nadat een video van Joe Rogan die het N-woord (nigger. red.), bij meerdere gelegenheden gebruikte op het internet opdook, kwam Rogan opnieuw onder vuur. Rogan was er snel bij om de video aan te pakken en toegaf dat hij "het duidelijk had verkloot", maar dat weerhield hem er niet van om uit de gratie te raken bij mensen als Dwayne 'The Rock' Johnson en anderen.

Dat gezegd hebbende, hebben veel huidige en voormalige UFC-vechters sindsdien sociale media gebruikt om hun steun aan Joe Rogan te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws