Gezicht bokser tot 'Avatar' geslagen tijdens wedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gezicht bokser tot 'Avatar' geslagen tijdens wedstrijd (video)

Gezicht bokser tot 'Avatar' geslagen tijdens wedstrijd (video)

Mario Barrios gezicht werd letterlijk tot een figuur uit de Avatar flim geslagen tijdens zijn boksclash met Keith Thurman afgelopen nacht in in Las Vegas.

Thurman, 33, was waarschijnlijk niet helemaal in topvorm, maar dat is te verwachten aangezien hij in drie jaar niet gevochten had. De topbokser zag er langzamer uit dan vroeger. Toch slaagde hij er in de jongere Barrios een verlies toe te dienen.

Net als in de film

Tijdens het gevecht werd Barrios zo hard geraakt in zijn gezicht dat het vergelijk met een van de figuren uit de bekende Avatar film snel werd gemaakt. Het komt wel vaker voor dat vechters flinke zwellingen krijgen in het gezicht, iets wat na flink wat rust weer afneemt.

Voor het grootste deel domineerde Thurman (30-1, 22 KO's) het gevecht en won hij met scores van 117-111, 118-110 en 118-110 van Barrios. Eie terugvalt tot 26-2 (17 KO's ) met zijn tweede opeenvolgende verlies, dit was voor Barrios zijn debuut in de 147 lb divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws