UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson

UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson

Sean Strickland versloeg Jack Hermansson via split decision tijdens de UFC Vegas 47 main headliner afgelopen nacht in Las Vegas.

De 30-jarige Strickland heeft nu elk van zijn laatste zes gevechten gewonnen, waaronder vijf opeenvolgende in de middengewicht divisie. Na een omstreden eerste ronde domineerde Strickland Hermansson in ronde 2. Strickland sloeg met een stevige stoot zijn rivaal in de laatste seconden naar het canvas. Strickland controleerde het grootste deel van het gevecht met zijn Jab stoten.

Strickland, die afgelopen nacht aan de wedstrijd begon als de nr. 7 gerangschikt op middengewicht, hoopt dat hij hierna een kans maakt op de titel. Hoewel hij openstaat om tegen iedereen in de divisie te vechten. Het gevecht met Hermansson was het laatste op het contract van Strickland.

Ik vecht met iedereen

,,Ik zou graag een titel willen winnen", zei Strickland tegen CBS Sports. ,,Zoals de UFC weet, ben ik een man van het bedrijf. Ik zal vechten tegen wie je me ook voorzet. Maar als ze de titel hebben, zal ik heel blij zijn. Wie het goud heeft, Robert Whittaker of Israël Adesanya, ik zou graag dat gevecht willen aangaan."

Hermansson, de zesde vechter van de divisie, staat nu op 2-3 in zijn laatste vijf optredens, met zijn laatste overwinning in mei 2021 tegen Edmen Shahbazyan via unaniem besluit. Sean Strickland versloeg Jack Hermansson via split decision (49-46, 47-48, 49-46).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws