'Veel bloed en gegil!' McGregor 'BEUKTE' DJ zomaar gebroken neus Nieuws
Nieuws

'Veel bloed en gegil!' McGregor 'BEUKTE' DJ zomaar gebroken neus

'Veel bloed en gegil!' McGregor 'BEUKTE' DJ zomaar gebroken neus

DJ Francesco Facchinetti doet een boekje open over het incident met UFC-ster Conor McGregor die de neus van de Italiaan brak. In een recent interview kon Facchinetti meer licht werpen op wat er feitelijk tussen het paar gebeurde.

De afgelopen dagen is McGregor weer eens negatief in het nieuws en raakte de vechter verwikkeld in een zeer onprettige situatie. De eerder genoemde Facchinetti verteld hoe de Ier hem aanviel terwijl de twee samen in Rome waren.

,,Het ene moment praatten we op een vriendelijke manier, en het volgende moment haalde hij gewoon uit. We dronken samen wat en alles leek in orde toen hij plotseling veranderde. Ik was een paar centimeter van hem verwijderd toen hij me met zijn rechterhand vol in het gezicht sloeg", zei Facchinetti.

Veel bloed en gegil

De bekende DJ uit Italie brak zijn neus door de stoot van McGregor. Ook de vrouw van de DJ die deuren aanwezig was kwam er niet geheel zonder kleerscheuren af; ,,Ik stond versteld. Er was veel bloed en mijn vrouw werd hysterisch en gilde. Een van de lijfwachten probeerde haar te kalmeren, en twee mensen sprongen onmiddellijk op McGregor en sleepten hem weg", aldus de DJ.

,,Ik kon niet geloven dat hij me had geslagen. Ik moet toegeven dat ik me zorgen maakte over wat hij verder zou doen, maar hij werd snel weggehaald. Iedereen was erg geschrokken en van streek. Niemand kon niet geloven wat hij had gedaan. Het was gewoon zo oneerlijk en ongepast.” McGregor heeft op het moment van schrijven, nog niet formeel heeft gereageerd op wat er is gebeurd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws