Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video) Nieuws
Nieuws

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt. Het nare incident vond afgelopen vrijdag plaats in New Delhi, India.

De Indiase vechter liep onder andere een gebroken kaak op tijdens het incident dat plaatsvond na het tijdens Matrix Fight Night. Sekhar die eerder op de avond een wedstrijd vocht en terugkeerde om zijn teamgenoot Seth Rosario te steunen werd volledig in elkaar geslagen door deAfghaanse MMA-vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans.

Terwijl Sekhar langs het podium liep, zei hij dat hij Badakshi zag staan. Zodra Sekhar het podium passeerde, beweerde hij dat Badakshi hem twee keer in het gezicht sloeg en toen hij op de grond viel, werd hij aangevallen door de Afghaanse fans van Badakshi.

Opgefokt

Shekhar moest diverse operaties ondergaan om zijn gebroken kaak te herstellen. ,,Het was behoorlijk kapot. Ze moesten metalen platen en schroeven in mijn mond stoppen', zegt de vechter. De politie heeft de zaak in onderzoek maar zegt dat dit geen eenvoudige klus is door de grote meute die aan het gevecht deelnam.

De mishandelde Shekhar zegt dat hij geen eerdere vijandschap met Badakshi had. ,,Ik had hem ook ontmoet in de ochtend van het gevecht. We hebben zelfs handen geschud. Ik vermoed dat de menigte hem waarschijnlijk in hun taal aan het opfokken was, "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws