Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar. Alhoewel het persmoment vrij kalm was werden er toch enkele stevige uitspraken gedaan.

Het zal het derde gevecht worden tussen Overeem en Badr, de stand is tot nu toe 1-1 om in voetbaltermen te blijven. Maar daar komt volgens beide vechters ongetwijfeld verandering in tijdens hun ontmoeting op Collision 4.

Overeem verwacht geen boswandeling tegen Badr sterker nog hij gaat er van uit dat deze full force de strijd aan zal gaan. ,,Badr is gevaarlijk, dat is hij altijd al geweest", zegt Overeem. ,,Ik verwacht de beste Badr, het is tenslotte alles of niets voor Badr."

Gewonnen van Rico

Badr die al zijn wedstrijden verloor bij Glory tot nu toe zegt zelf dit anders te zien. Volgens de Marokkaanse legende is elk gevecht 'alles of niets'. ,,Voor mij is het thuiskomen weer vechten in Nederland. Grote motivatie om te vechten voor mijn fans", aldus Overeem.

,,Badr was niet de eerste keus, ik zou tegen Rico Verhoeven maar die maakt een film of zo." Over de kwaliteiten van Badr ook al had hij pech is Overeem duidelijk. ,,Badr won in mijn ogen zijn beide gevechten tegen Rico. Dat laat zien dat hij gevaarlijk is, maar zoals ik al zei het is deze keer alles of niets. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws