Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: 'Kom maar op'
Home / Nieuws / Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Danny Sabatello’s grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op. Sabatello moet 5.000 dollar betalen voor zijn grove taalgebruik tijdens het interview welke hij gaf staande in de Bellator kooi afgelopen weekend in de Mohegan Sun Arena in Uncasville.

Hij was nog zo gewaarschuwd niet zo’n grote mond op te zetten. toch leek Sabatello zich daar compleet niks van aan te trekken en schold er op los. Hij vloekte er op los via de microfoon en in een confrontatie met interim-kampioen bantamgewicht Raufeon Stots die in de kooi aanwezig was.

Boeit me helemaal niks

,,Ik kreeg te horen dat als ik zou schelden in mijn interview na het gevecht, ik een boete zou krijgen”, zei Sabatello staande in de kooi. ,,Dus het is maar goed dat ik er geen fuck om geef! Ik heb net een absoluut beest verslagen, en niemand van jullie gaat shit doen! Wil je iets doen? Kom nu hier binnen en doe iets.”

De overmoed van Sabatello kwam niet goed aan bij Bellator. ,,Sabatello kreeg een boete van $ 5.000 door de Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation voor grof taalgebruik tijdens het evenement van afgelopen vrijdag”, zegt Mohegan Tribe official Mike Mazzulli.

En Sabatello, tja die moet lachen om de boete en zegt nooit een blad voor de mond te nemen. Op Twitter reageerde de vechter dan ook kort en bondig met een lange FUUUUUCCCKKKKKKKKK. Tja….

Bekijk ook

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Zo doe je dat'

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! ‘Hier kan het’

De Oleksandr Usyk en Anthony Joshua rematch zal gratis te zien zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page