Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: 'Kom maar op' Nieuws
Nieuws

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: 'Kom maar op'

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op. Sabatello moet 5.000 dollar betalen voor zijn grove taalgebruik tijdens het interview welke hij gaf staande in de Bellator kooi afgelopen weekend in de Mohegan Sun Arena in Uncasville.

Hij was nog zo gewaarschuwd niet zo'n grote mond op te zetten. toch leek Sabatello zich daar compleet niks van aan te trekken en schold er op los. Hij vloekte er op los via de microfoon en in een confrontatie met interim-kampioen bantamgewicht Raufeon Stots die in de kooi aanwezig was.

Boeit me helemaal niks

,,Ik kreeg te horen dat als ik zou schelden in mijn interview na het gevecht, ik een boete zou krijgen", zei Sabatello staande in de kooi. ,,Dus het is maar goed dat ik er geen fuck om geef! Ik heb net een absoluut beest verslagen, en niemand van jullie gaat shit doen! Wil je iets doen? Kom nu hier binnen en doe iets."

De overmoed van Sabatello kwam niet goed aan bij Bellator. ,,Sabatello kreeg een boete van $ 5.000 door de Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation voor grof taalgebruik tijdens het evenement van afgelopen vrijdag", zegt Mohegan Tribe official Mike Mazzulli.

En Sabatello, tja die moet lachen om de boete en zegt nooit een blad voor de mond te nemen. Op Twitter reageerde de vechter dan ook kort en bondig met een lange FUUUUUCCCKKKKKKKKK. Tja....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws