Hasbulla zweert McGregor aan te pakken! 'Ik breek hem' Nieuws
Nieuws

Hasbulla zweert McGregor aan te pakken! 'Ik breek hem'

Hasbulla zweert McGregor aan te pakken! 'Ik breek hem'

Hasbulla heeft een waarschuwing gestuurd naar UFC-ster Conor McGregor. De mini Khabib zegt tot alles in staat te zijn als hij en de Ier ooit oog in oog komen te staan.

UFC-icoon McGregor en Hasbulla hebben nog nooit oog in oog gestaan, vanwege het feit dat de Rus close is met Khabib Nurmagomedov en Islam Makhachev. In de afgelopen maanden hebben de twee op elkaar niet gespaard. Waaronder McGregor die zei dat hij Hasbulla als een voetbal weg zou trappen als hij hem zou zien.

In een interview op de Full Send-podcast, waarschuwde Hasbulla dat hij McGregor problemen zou bezorgen als ze elkaar zouden ontmoeten. “Ja, ik heb al zijn Tweets van mij gezien. Maar hij is niet mijn tegenstander, hij kan gewoon praten", zegt Hasbulla.

Pak hem aan

,,Hij is niet als een vechter voor mij, ik respecteer hem niet als een vechter, "zei Hasbulla. "En als ik hem tegenkom, zal ik wat problemen voor hem veroorzaken. Toen hem werd gevraagd wat hij precies zou doen als hij McGregor persoonlijk zou zien, was hij nog steeds onzeker.

“Ik weet het nog niet. Maar ik zal zeker iets doen, hem breken", zei hij. Of Hasbulla en Conor McGregor elkaar ooit zullen ontmoeten, valt af te wachten. Als ze elkaar ontmoeten, is onzeker wat er precies zal gebeuren. Maar het is duidelijk dat zowel Hasbulla als McGregor elkaar niet mogen.

Wat elkaar betreft, heeft Hasbulla onlangs getekend bij de UFC en zinspeelde op een mogelijk gevecht in de toekomst. McGregor plaagt ondertussen een terugkeer in het eerste kwartaal van 2023, omdat hij van zijn gebroken been herstelt dat hij in juli 2021 opliep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws