HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract
Home / Nieuws / HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract

HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract

HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract

Hasbulla Magomedov heeft het internet overgenomen met zijn weelderige levensstijl vol privéjets en snelle auto’s na het tekenen van zijn UFC-contract. Hasbulla, vermoedelijk 19, heeft meer dan vier miljoen volgers op Instagram en krijgt duizenden likes en reacties bij elke foto die hij plaatst.

De mini Rus van amper een meter hoog heeft een genetische aandoening die hem kinderlijke kenmerken geeft, zoals groeiachterstand en een hoge stem. In zijn geboorteland wordt hij ‘Mini Khabib’ genoemd relateren aan UFC ster Khabib Nurmagomedov.

Hasbulla plaatst sinds november 2020 inhoud op Instagram, maar ging pas in 2021 viraal op TikTok. Op verschillende van zijn foto’s is te zien hoe hij de wereld rondreist terwijl hij merkkleding en sieraden draagt. Hasbulla kreeg de bijnaam Khabib nadat hij de iconische UFC-weging van Nurmagomedov nadeed.

Luxe leven

Op een andere afbeelding staat hem naast de huidige UFC Lightweight Champion, Islam Makhachev. Hasbulla is ook geen onbekende in luxe auto’s en privéjets, aangezien verschillende van zijn foto’s de voertuigen tonen, waaronder een waarop de ster poseert naast een oranje Lamborghini.

“Privévliegtuigen komen al voor mij aan”, schreef hij terwijl hij trots in de deuropening van een privéjet stond. Hasbulla maakte vorige week via een Instagram-post bekend dat hij een UFC-contract tekende met zijn fans. Hij zei: “De geruchten zijn waar. Ik heb officieel een deal getekend om te vechten in de UFC! Details zullen tegen het einde van het jaar worden onthuld.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page