HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract Nieuws
Nieuws

HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract

HIGH LIFE! Het luxe leven van Hasbulla na tekenen UFC-contract

Hasbulla Magomedov heeft het internet overgenomen met zijn weelderige levensstijl vol privéjets en snelle auto's na het tekenen van zijn UFC-contract. Hasbulla, vermoedelijk 19, heeft meer dan vier miljoen volgers op Instagram en krijgt duizenden likes en reacties bij elke foto die hij plaatst.

De mini Rus van amper een meter hoog heeft een genetische aandoening die hem kinderlijke kenmerken geeft, zoals groeiachterstand en een hoge stem. In zijn geboorteland wordt hij 'Mini Khabib' genoemd relateren aan UFC ster Khabib Nurmagomedov.

Hasbulla plaatst sinds november 2020 inhoud op Instagram, maar ging pas in 2021 viraal op TikTok. Op verschillende van zijn foto's is te zien hoe hij de wereld rondreist terwijl hij merkkleding en sieraden draagt. Hasbulla kreeg de bijnaam Khabib nadat hij de iconische UFC-weging van Nurmagomedov nadeed.

Luxe leven

Op een andere afbeelding staat hem naast de huidige UFC Lightweight Champion, Islam Makhachev. Hasbulla is ook geen onbekende in luxe auto's en privéjets, aangezien verschillende van zijn foto's de voertuigen tonen, waaronder een waarop de ster poseert naast een oranje Lamborghini.

"Privévliegtuigen komen al voor mij aan", schreef hij terwijl hij trots in de deuropening van een privéjet stond. Hasbulla maakte vorige week via een Instagram-post bekend dat hij een UFC-contract tekende met zijn fans. Hij zei: "De geruchten zijn waar. Ik heb officieel een deal getekend om te vechten in de UFC! Details zullen tegen het einde van het jaar worden onthuld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws