Hasbulla bezorgd gepest jochie dag van zijn leven! 'Rete cool' Nieuws
Nieuws

Hasbulla bezorgd gepest jochie dag van zijn leven! 'Rete cool'

Hasbulla bezorgd gepest jochie dag van zijn leven! 'Rete cool'

Hasbulla influencer en mascotte van vechtsport organisatie de UFC heeft een goede daad verricht door het op te nemen voor een jongen die als 2 druppels water op hem lijkt, inclusief stemgeluid.

De jongen genaamd Isaac uit Harrisburg Pensilvania Amerika wordt regelmatig aan gezien voor de internet sensatie en luis in de pels van velen, Hasbulla. Dt kwam onder de aandacht van Hasbulla die via social media of iemand het adres en naam van de jongen kende.

De reacties stroomde binnen en Hasbulla kreeg de naam en adres door van het knaapje. Onmiddelijk kwam de mini rus in actie en stuurde een Hasbulla verrassing pakket op met allerlei goodies. Isaac was daar zichtbaar superblij mee en ging uit zijn dak bij het zien van de spullen.

Men zegt weleens dat er voor elke persoon op aarde ergens een dubbelganger rondloopt. In het geval van Isaac en Hasbulla is het bewijs daarvoor geleverd.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws