Hasbulla beschoten met pistool in sportschool! 'Ik ben geraakt' Nieuws
Nieuws

Hasbulla beschoten met pistool in sportschool! 'Ik ben geraakt'

Hasbulla beschoten met pistool in sportschool! 'Ik ben geraakt'

Habulla de mascotte van de UFC werd beschoten door UFC lichtgewicht kampioen Islam Makhachev in de sportschool terwijl de kleine man zich probeerde te verstoppen.

De mini Rus die furore maakte op social media en razend populair werd door zijn uitdagingen van vechters groot of klein is de lieveling van de vechters uit `zijn land die bij de UFC vechten. In veel video's is dan ook te zien hoe hij in allerlei avonturen terecht komt.

Hasbulla onder schot genomen door Islam Makhachev

Ook deze keer weer terwijl Hasbulla beschoten wordt met een balletjes pistool. Let wel dit kan hard aankomen en hij probeerde dan ook aan zijn lot te ontkomen, echter te laat. Hasbulla werd geraakt en maakte een hupje terwijl hij riep: "Ik ben geraakt".

Recentelijk kwam Hasbulla negatief in het nieuws toen hij zijn kat mishandelde en het beestje onder andere aan diens oor trok en een klap verkocht. Dit veroorzaakte veel boze reacties op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws