'UFC Mascotte Hasbulla mag zo niet behandeld worden!' MMA-ster uit zware kritiek Nieuws
Nieuws

'UFC Mascotte Hasbulla mag zo niet behandeld worden!' MMA-ster uit zware kritiek

'UFC Mascotte Hasbulla mag zo niet behandeld worden!' MMA-ster uit zware kritiek

Hasbulla moet niet langer behandeld worden als een klein kind. De social media ster en mini mascotte van de UFC is geen baby al is hij klein van stuk.

Islam Makhachev, de UFC-kampioen, kreeg de opdracht van UFC collega Sean Strickland om te stoppen met het behandelen van Hasbulla "alsof het een baby" is. Hasbulla is een sociaal mediastar die beroemd is geworden door zijn rivaliteit met Abdu Rozik, waarbij de twee elkaar tegenkwamen tijdens een nep persconferentie.

De 20-jarige, die lijdt aan een zeldzame vorm van dwergverkleining, is een viral sensatie geworden en wordt regelmatig gezien als hij tijd doorbrengt met zijn goede vriend en UFC-kampioen Makhachev. Strickland kritiseerde het posten van een foto waarop Makhachev en Hasbulla samen poseren, met de Rus die zijn armen om de social media-ster heen had.

Hasbulla is geen baby behandel hem dan ook niet zo

Strickland twijfelde aan de situatie en vroeg waarom Makhachev, Hasbulla als een baby behandelde. Hoewel er kritiek is geweest, is Hasbulla een vast onderdeel van de UFC geworden, naast Makhachev, na een lucratief promotiedeal met de organisatie.

Hasbulla's sterrenkracht is door Dana White opgemerkt en hij is ingezet om de shows te promoten en samen te werken met de UFC, vooral op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws