MMA-vechter (23) slaat soldaat dood op parkeerplaats cafe! 'Brak zijn schedel' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter (23) slaat soldaat dood op parkeerplaats cafe! 'Brak zijn schedel'

MMA-vechter (23) slaat soldaat dood op parkeerplaats cafe! 'Brak zijn schedel'

Ross Allen Johnson, 23, uit Cartersville, Illinois, word beschuldigd van doodslag nadat hij afgelopen zondag een soldaat op een parkeerplaats zo hard had geslagen dat deze ter plekke overleed.

Volgens de politie van Panama City is Johnson een MMA-vechter met een record van 5-2 die drie jaar "geavanceerde vechterstraining" heeft gevolgd, meldde WMBB-TV. In een verklaring stond dat Johnson het slachtoffer "met gesloten vuist" achter het linkeroor sloeg en hem bleef slaan terwijl hij op de parkeerplaats van de Coyote Ugly Saloon in Panama City Beach was.

Het slachtoffer stierf door trauma aan het hoofd en een autopsie toonde aan dat hij een blauwe plek ter grootte van een softbal en een schedelbreuk had, aldus WMBB. Volgens het televisiestation werd het slachtoffer geïdentificeerd als Dayvon Larry, 31, uit Malone, Florida. Het slachtoffer een Airman First Class was en lid van het 325th Security Forces Squadron bij de Amerikaanse luchtmacht.

MMA-vechter slaat soldaat dood en brak diens schedel met harde stoten

Volgens de verklaring vluchtte Johnson na het gevecht en verkaarde tegen een vriend de soldaat te hebben gedood. "Man, ik heb die man geslagen, ik heb hem neergeslagen en ik denk dat ik hem heb vermoord." De politie zei dat Johnson nooit heeft geprobeerd om hulp te verlenen of hulp te krijgen voor het slachtoffer nadat hij hem had geslagen, meldde WMBB.

Johnson verscheen dinsdag voor het eerst in de rechtbank en de borgtocht was vastgesteld op $ 250.000, volgens de online rechtbankverslagen van Bay County. Het is de bedoeling dat hij op 1 mei terugkeert naar de rechtbank, zo blijkt uit online gegevens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws