ONE Vechtbaas diepbedroefd over dood van Victoria Lee (18) Nieuws
Nieuws

ONE Vechtbaas diepbedroefd over dood van Victoria Lee (18)

ONE Vechtbaas diepbedroefd over dood van Victoria Lee (18)

Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, is diepbedroefd door de dood van het 18-jarige vechttalent Victoria Lee.

Gisteren werd bekend dat Lee op 26 december is overleden. De reden van haar dood werd niet bekend gemaakt, speculaties zijn echter dat het jonge vechtwonder zelfmoord zou hebben gepleegd (niet bevestigd. red). Sityodtong de baas van ONE Championship, is diepbedroefd door de dood van Lee.

Buitengewoon vechtsportwonder

"Ik ben diepbedroefd door het overlijden van Victoria Lee", schreef Sityodtong op Facebook. “Ik ontmoette Victoria voor het eerst toen ze 11 jaar oud was. Ik zag haar door de jaren heen opbloeien als krijgskunstenaar en als mens. Natuurlijk was ze toen al een buitengewoon vechtsportwonder, maar ik kon zien dat ze zoveel meer was dan dat." Less verder onder video.

"We zullen je allemaal missen. Ik stuur mijn liefde, gebeden, kracht en licht naar Ken, Jewelz, Angela, Christian, Adrian en al hun dierbaren. Ik ben zo diepbedroefd voor je verlies. Moge God je zegenen.” Lee zou zaterdag deelnemen aan haar vierde MMA-gevecht bij ONE op Prime Video 6. Lee had een 3-0 'record' in MMA.

Volgens een overlijdensbericht op Valley of the Temples Memorial Park en Funeral Home in Kanahe, Hawaï, is er een viering van het leven gepland op 22 januari vóór haar begrafenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws