Harde klappen en agressie in Amsterdam! 'Dit is Hoodfights' (video) Nieuws
Nieuws

Harde klappen en agressie in Amsterdam! 'Dit is Hoodfights' (video)

Harde klappen en agressie in Amsterdam! 'Dit is Hoodfights' (video)

Guts VS Dzodzo stond afgelopen recentelijk op het programma bij Amsterdam Hoodfights. Een stevig gevecht met als winnaar Guts die zijn rivaal flink beschadigde.

Hoodfights inmiddels niet meer weg te denken ontstonden in ons land naar voorbeeld uit Amerika. Alhoewel het niet officieel gesanctioneerde gevechten en inmiddels hele events zijn, groeit het als kool. Een van de als underground bestempelde organisaties Hoodfights Amsterdam komt regelmatig met nieuwe partijen.

Grote organisaties

Een van de laatste was die tussen de vechters Guts en Dzodzo, waarvan de laatste moest opgeven vanwege een blessure. De vechter verstapte zich waardoor hij niet verder kon. Het gevecht wat alles in zich had om een knock-out te laten vallen kwam niet verder dan ronde 1.

Een groot aantal vechtsportliefhebbers zijn geen fan van de gevechten, de soms zelfs met de blote vuist worden uitgevochten. Toch zijn er organisaties zoals het Scandinavische King of the streets (KOTS) die niet onder doen voor grote vechtsport organisaties zoals BKFC uit Amerika. Hoodfights Amsterdam lijkt stevig op weg een dergelijke status te verkrijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws