Goed nieuws! McGregor: 'Ik loop voor op schema' Nieuws
Nieuws

Goed nieuws! McGregor: 'Ik loop voor op schema'

Goed nieuws! McGregor: 'Ik loop voor op schema'

Conor McGregor is positief na zijn recente beenscans. De voormalige UFC-kampioen bezocht gisteren een arts in Californië en kreeg goed nieuws.

De Ier maakt een miraculeuze genezing door en zit niet langer in het gips. Minder dan zes weken gelden brak McGregor zijn been in de UFC 264-headliner tegen Dustin Poirier. Er was bezorgdheid dat zijn beenblessure een bocht naar links zou kunnen maken zoals die van Chris Weidman. Maar de Ier lijkt zich geen zorgen te Hoeven maken, het gaat goed.

Nadat hij de dokterspraktijk verliet, ging McGregor naar Instagram Live om fans en volgers op de hoogte te houden van positief nieuws. En gaf aan dat zijn herstel drie weken voor op schema ligt en binnenkort weer kan gaan fietsen.

We gaan ervoor

,,Het scannen ging goed", zei McGregor. ,,Scannen ging heel goed. Binnenkort weer op de fiets voordat hij zei dat ik het gewicht zou kunnen dragen. Ik rock en lig ruim voor op schema. Laten we doorgaan. … Het was goed nieuws. Goed nieuws bij de dokter.”

Inmiddels heeft Poirier laten weten niet afwijzend te staan tegen een vierde wedstrijd tegen de Ier. Echter zal de Amerikaan naar verwachting UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira treffen later dit jaar. Wat de Ier betreft; ,,Ik moet het gewoon van dag tot dag bekijken", zei McGregor in zij live video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws