Goed nieuws! McGregor: 'Ik loop voor op schema'
Home / Nieuws / Goed nieuws! McGregor: ‘Ik loop voor op schema’

Goed nieuws! McGregor: ‘Ik loop voor op schema’

Goed Nieuws! McGregor: 'Ik loop voor op schema'

Conor McGregor is positief na zijn recente beenscans. De voormalige UFC-kampioen bezocht gisteren een arts in Californië en kreeg goed nieuws.

De Ier maakt een miraculeuze genezing door en zit niet langer in het gips. Minder dan zes weken gelden brak McGregor zijn been in de UFC 264-headliner tegen Dustin Poirier. Er was bezorgdheid dat zijn beenblessure een bocht naar links zou kunnen maken zoals die van Chris Weidman. Maar de Ier lijkt zich geen zorgen te Hoeven maken, het gaat goed.

Nadat hij de dokterspraktijk verliet, ging McGregor naar Instagram Live om fans en volgers op de hoogte te houden van positief nieuws. En gaf aan dat zijn herstel drie weken voor op schema ligt en binnenkort weer kan gaan fietsen.

We gaan ervoor

,,Het scannen ging goed”, zei McGregor. ,,Scannen ging heel goed. Binnenkort weer op de fiets voordat hij zei dat ik het gewicht zou kunnen dragen. Ik rock en lig ruim voor op schema. Laten we doorgaan. … Het was goed nieuws. Goed nieuws bij de dokter.”

Inmiddels heeft Poirier laten weten niet afwijzend te staan tegen een vierde wedstrijd tegen de Ier. Echter zal de Amerikaan naar verwachting UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira treffen later dit jaar. Wat de Ier betreft; ,,Ik moet het gewoon van dag tot dag bekijken”, zei McGregor in zij live video.

Bekijk ook

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Welke vechtsport heeft je voorkeur?

Er zijn verschillende vechtsporten en iedere vechtsport heeft zijn eigen kenmerken en regels

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page