4e gevecht Poirier en McGregor! 'We doen het vast nog een keer'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 4e gevecht Poirier en McGregor! ‘We doen het vast nog een keer’

4e gevecht Poirier en McGregor! ‘We doen het vast nog een keer’

4e gevecht Poirier en McGregor! 'We doen het vast nog een keer'

Dustin Poirier staat niet afwijzend tegenover een vierde gevecht tegen Conor McGregor. Sterker nog de Amerikaan zou niet verbaasd zijn als hij McGregor nog een keer tegenkomt in de UFC-kooi.

Tijdens UFC 264 in juli hadden Poirier en McGregor hun langverwachte trilogie. Poirier won het gevecht nadat de Ier zijn been brak aan het einde van de eerste ronde. Dit was een grote desillusie voor McGregor en diens fans die gehoopt hadden op een regelrechte oorlog.

Ook voor Poirier was het een teleurstellend einde en zegt hij dat het tweede gevecht bij UFC 257, veel beter voor hem was omdat het een definitief einde was. ,,Dat gevecht, natuurlijk, ik heb hem knock-out geslagen, dus er is een einde aan het gevecht”, zei Poirier op The MMA Hour.

Waarom niet

,,Het derde gevecht, zijn been breekt, dus je krijgt niet hetzelfde gevoel. Het is zeker een overwinning op mijn palmares, en ik was aan het winnen, maar het tweede gevecht sloopte ik hem. Het derde gevecht, ik weet niet wat ik daarmee moet zeggen. Dat gevoel, vooral bij de media of fans, mensen zeggen je hebt hem niet verslagen.”

Sinds het gevecht hebben velen gezegd dat er uiteindelijk een vierde gevecht zal plaatsvinden. Hoewel vier gevechten tussen twee tegenstanders super zeldzaam zijn, geeft Poirier toe dat het iets is waarvan hij denkt dat het zal gebeuren als het logisch is.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page