4e gevecht Poirier en McGregor! 'We doen het vast nog een keer' MMA Nieuws
MMA Nieuws

4e gevecht Poirier en McGregor! 'We doen het vast nog een keer'

4e gevecht Poirier en McGregor! 'We doen het vast nog een keer'

Dustin Poirier staat niet afwijzend tegenover een vierde gevecht tegen Conor McGregor. Sterker nog de Amerikaan zou niet verbaasd zijn als hij McGregor nog een keer tegenkomt in de UFC-kooi.

Tijdens UFC 264 in juli hadden Poirier en McGregor hun langverwachte trilogie. Poirier won het gevecht nadat de Ier zijn been brak aan het einde van de eerste ronde. Dit was een grote desillusie voor McGregor en diens fans die gehoopt hadden op een regelrechte oorlog.

Waarom niet

,,Het derde gevecht, zijn been breekt, dus je krijgt niet hetzelfde gevoel. Het is zeker een overwinning op mijn palmares, en ik was aan het winnen, maar het tweede gevecht sloopte ik hem. Het derde gevecht, ik weet niet wat ik daarmee moet zeggen. Dat gevoel, vooral bij de media of fans, mensen zeggen je hebt hem niet verslagen."

Sinds het gevecht hebben velen gezegd dat er uiteindelijk een vierde gevecht zal plaatsvinden. Hoewel vier gevechten tussen twee tegenstanders super zeldzaam zijn, geeft Poirier toe dat het iets is waarvan hij denkt dat het zal gebeuren als het logisch is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws