Glory's Maslobjev maakt stap naar zwaargewicht en treft gevaarlijke tegenstander Nieuws
Nieuws

Glory's Maslobjev maakt stap naar zwaargewicht en treft gevaarlijke tegenstander

Glory's Maslobjev maakt stap naar zwaargewicht en treft gevaarlijke tegenstander

Sergej Maslobojev die bij Glory Kickboxing in het lichtzwaargewicht vecht treft op op 16 maart in Vilnius het Nederlands zwaargewicht Leandro Dikmoet. MEt het gevecht lijkt Maslobojev die bij Glory onder contract staat een stap omhoog in gewicht.

Dat Maslobjev geen uitdaging uit de weg gaat dat is bekend. De voormalige Glory kampioen die ook bij KOK kampioen is krijgt een taaie klus tegen Dikmoet die traint bij Sers' gym in Hoorn. Het gevecht tegen Dikmoet is een SpuperFight waar de titel niet op het spel staat.

Geen makkelijke klus voor Maslobojev

Met 19 wedstrijden waarvan 16 gewonnen en 8 op knockout is Dikmoet die ook traint met Tariq Osaro die meedoet op 9 maart aan de Glory Grand Prix een gevaarlijke tegenstander voor Maslobjev.

Maslobejev zegt dit te beseffen en zegt dat Nederland de bakermat is van het kickboksen. Fans kijken reikhalzend uit naar de partij tussen Maslobojev en Dikmoet welke nu al sensatie belooft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws